12.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBeldeanu pariază pe CSU la Chiajna

Beldeanu pariază pe CSU la Chiajna

Alex Băluţă şi colegii săi nu au voie să piardă la Chiajna (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Alex Băluţă şi colegii săi nu au voie să piardă la Chiajna (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Gata cu relaxarea, reîncep meciurile tari din Liga I! CS Universitatea Craiova întâlnește astăzi, de la ora 20.30, în deplasare, pe Concordia Chiajna, disputa din cadrul rundei a 18-a a Ligii I fiind extrem de importantă pentru trupa lui Emil Săndoi. Alb-albaștrii sunt obligați să lupte pentru victorie dacă vor să prindă play-off-ul, iar misiunea este îngreunată de mai mulți factori. Pe lângă valoarea adversarei și dorința acesteia de a fugi din subsolul clasamentului, dar și impedimentul creat de suprafața de joc, cu terenul sintetic fiind obișnuite doar gazdele, staff-ul tehnic al grupării alb-albastre nu-i va avea apți 100% pe Kay și Nuno Rocha, jucători care vor face joncțiunea cu lotul chiar în această dimineață. În afara celor doi africani, Săndoi nu-l va putea utiliza pe Alexandru Mateiu, unul dintre cei mai în formă mijlocași din Liga I, fiind suspendat pentru cumul de cartonașe galbene. Acestuia i se alătură pe lista indisponibililor mai vechii accidentați Silviu Izvoranu și Stephane Acka. În ciuda acestor probleme, optimismul primează în tabăra „leilor“.
„Gândurile noastre sunt la cele trei puncte puse în joc, pentru că ne-ar păstra în această cursă de obținere a unui loc de play-off și bineînțeles că ne dorim victoria. Pentru acest țel ne-am și pregătit în această perioadă“, a subliniat Emil Săndoi.

„Jocul îmi dă speranțe“

Fostul component al Craiovei Maxima, Aurică Beldeanu, este convins că CS Universitatea Craiova va contabiliza maximum posibil atât în meciul de la Chiajna, cât și în deplasarea de la Ovidiu, cu FC Viitorul.
„Cu Chiajna trebuie să învingem neapărat. Am încredere că din cele două deplasări care urmează, de la Chiajna și de la Viitorul, venim cu șase puncte. Am mare încredere în băieți, pentru că joacă fotbal copiii ăștia. Evoluțiile care le-am văzut în ultimul timp la ei îmi dau speranțe. Cu ASA trebuia să câștigăm, cu Pandurii nici nu mai vorbesc… Nici acum nu-mi dau seama cum au reușit să rateze din toate pozițiile. Echipa joacă, iar asta e bine, pentru că vor apărea și rezultatele. Anul trecut, la Chiajna, am scăpat victoria printre degete. Am fost la meci și m-am enervat foarte tare atunci. Am avut posibilitatea să facem 3-1 și să închidem jocul, dar s-a încheiat 2-2, cu un gol primit pe final. Sper să ne răzbunăm în partida asta. Mateiu e suspendat și îmi pare foarte rău, pentru că traversează o formă foarte bună, dar ăsta-i fotbalul. Săndoi trebuie să introducă pe teren un jucător care să-l suplinească pe Mateiu cât mai bine și eu cred că are cu cine să joace acolo și mă refer la Zlatinski și la Madson. Am mari așteptări și de la Andrei Ivan, care este cea mai mare surpriză pentru mine. De la meci la meci crește și ne arată că are o personalitate puternică, un lucru foarte bun. Trebuie să rămână modest, cu picioarele pe pământ, să muncească și mai bine și să joace serios, să nu se ia după ce spune unul sau altul și să continue ascensiunea“, a declarat Aurică Beldeanu, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS