14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Iordănescu: Ne mulţumeşte doar rezultatul meciului cu Italia

Fotbal – Iordănescu: Ne mulţumeşte doar rezultatul meciului cu Italia

Antrenorul echipei naţionale, Anghel Iordănescu, a declarat astăzi, la sosirea pe Aeroportul „Henri Coandă”, că este mulţumit doar de rezultatul partidei amicale cu Italia, scor 2-2, jocul având de suferit mai ales în rerpiza secundă. „Cred că ne putem declara mulţumiţi doar prin prisma rezultatului. În ceea ce priveşte jocul au fost momente bune, dar şi momente în care echipa naţională a suferit. Am făcut o primă repriză bună, a doua repriză am suferit mult. Am început jocul bine, am reuşit să marcăm, după care italienii au egalat şi au preluat conducerea. Una peste alta este un test extrem de util, mă bucur că am avut ocazia să jucăm împotriva unei echipe foarte bune, fostă campioană mondială. O echipă care este la al şaselea campionat european consecutiv, faţă de noi, care ştiţi rezultatele din ultimii ani. Eu cred că va trebui să mai jucăm câteva meciuri tari, cum a fost cel cu Italia, am înţeles de la preşedintele federaţiei că se caută în continuare. Am cerut să jucăm cu Germania, cu Anglia, cu Italia, cu Spania, cu Belgia. Eu sper ca până la turneul final să avem şase jocuri tari, indiferent ce va fi din punctul de vedere al rezultatelor. Eu cred că aceste jocuri ne vor întări, ne vor da posibilitatea să creştem. Aşa cum sper ca până la Campionatul European să mai apară câţiva jucători care să poată crea o emulaţie în jocul nostru”, a spus Iordănescu.

Selecţionerul a precizat că nu a semnat deocamdată prelungirea contractului cu Federaţia Română de Fotbal, care expiră joi: „Eu repet, contractul meu expiră începând cu ziua de mâine (n.r. – joi). Cu siguranţă eu îmi doresc să merg la Campionatul European, şi cu aceeaşi certitudine, preşedintele federaţiei a anunţat că doreşte să prelungim contractul”.

Reprezentativa României a terminat la egalitate, scor 2-2 (1-0), partida amicală disputată în compania selecţionatei Italiei, marţi seară, pe stadionul Dall’Ara din Bologna. Golurile au fost marcate de Marchisio ’55 (penalti) şi Gabbiadini ’66 pentru gazde, respectiv Stancu ‘8 şi Andone ’88 pentru tricolori.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS