Acasă Sport Volei și handbal în sala „Ion Constantinescu“

Volei și handbal în sala „Ion Constantinescu“

-

În sala „Ion Constantinescu“ din Craiova se vor disputa în acest weekend două meciuri. Sâmbătă, de la ora 17.00, voleibalistele de la SCM-U Craiova vor primi vizita formației Dinamo București, în etapa a șaptea din Divizia A1. Cu două victorii și trei înfrângeri în acest sezon, jucătoarele din Bănie vor încerca să oprească măcar un punct din disputa cu bucureștencele, care au un singur eșec în primele runde.
Duminică, de la ora 14.00, echipa masculină de handbal CS Universitatea Craiova va înfrunta formația Poli Timișoara II, într-o partidă din cadrul etapei a noua din Divizia A, seria B. Handbaliștii din Bănie au avut un parcurs foarte bun în acest sezon, cu șase victorii și un egal, aflându-se pe locul trei. Ținând cont că oaspeții ocupă penultima poziție în serie, fără nici un punct câștigat, este de așteptat ca jucătorii gazdă, pregătiți de Cătălin Popescu și Costin Dumitrescu, să-și adjudece victoria și totdată să se apropie de locul întâi în Divizia A, seria B.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscopul de weekend

Berbec Alături de colegii de serviciu puteţi finaliza cu succes activităţi pentru care aţi depus mult efort în ultimele zile. Oboseala îşi...