12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVictorie muncită cu Măgura (galerie foto)

Victorie muncită cu Măgura (galerie foto)

Băluță a demonstrat că știe să execute lovituri libere (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Băluță a demonstrat că știe să execute lovituri libere (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Formația secundă a CS Universitatea Craiova s-a impus vineri cu scorul de 3-0 în fața echipei Măgura Cisnădie, însă partida de la Ișalnița, contând pentru etapa a 12-a din Liga a III-a, seria 4, nu a fost la discreția gazdelor, așa cum se așteptau cei aproximativ 250 de spectatori. Deși antrenorul Daniel Mogoșanu a utilizat din primul minut șase jucători de la prima echipă, în speță Straton, Iliev, Băluță, Bancu, Hergheligiu și Măzărache, tabela a indicat la pauză un sec 0-0, cu puține ocazii de poartă și cu o dominare sterilă din partea gazdelor. Certați la pauză, alb-albaștrii au arătat altă față în repriza secundă, în care au marcat de trei ori și au irosit multe alte ocazii de a înscrie, dar au tratat superficial oportunitățile.
Cel care a deschis scorul a fost Alex Băluță, mijlocașul craiovean executând cu mult efect, la colțul lung, o lovitură liberă din marginea careului de 16 metri, lateral stânga (‘63, 1-0). Diferența a fost majorată în urma unui penalti obținut de Burlacu, Hergheligiu transformând fără emoții lovitura de la 11 metri (‘74, 2-0), iar rezultatul final a fost stabilit de Măzărache după o acțiune purtată pe dreapta și finalizată cu un șut centrare, mingea fiind atinsă și de un apărător advers (‘78, 3-0).
CS Universitatea II Craiova: Straton – Ghincea, Iliev, Drăghici, Bancu – Băluță (‘79, Căpățână), Armășelu (‘63, Căle), Ciocoteală, Petre (‘55, Burlacu) – Hergheligiu (‘79, Jurj), Măzărache. Antrenor: Daniel Mogoșanu.
Măgura Cisnădie: Căbuz – Barbu, Natea, Vladu, Medeșan – R. Popa, Beza, Nasta, Stănică – Ad. Radu, Bobeș. Au mai intrat: Gombar, Cocoș, Tătar. Antrenor: Ioan Luca.
Cartonașe galbene: Mazarache, Burlacu (2) / Natea.
Cartonaș roșu: Burlacu’90.
Au arbitrat: Nicolae Păsărin – Adrian Bogdan Banu, Adina Catrina.
Observatori: Ioan Tudorică, Constantin Badea.
În urma acestui rezultat, CSU II Craiova a urcat de pe locul 13, pe 10, cu 11 puncte, iar în etapa viitoare va juca pe terenul bănățenilor de la ASU Poli Timișoara.

Au recunoscut că le-a fost greu

Atacantul „satelitului“ CSU, Simon Măzărache, a recunoscut că jocul nu a decurs așa cum și-ar fi dorit, dar se bucură pentru victorie. „Am început foarte greu meciul, am intrat puțin relaxați și nu cred că ne-a ajutat nici terenul, pentru că vedeți în ce condiții s-a jucat, dar într-un final ne-am impus și cred că asta contează cel mai mult. Am fost mai mulți jucători de la prima echipă, pentru că noi nu am mai evoluat 90 de minute de mult și ne-a prins bine. Chiar dacă am întâlnit o echipă de Liga a III-a, a fost un meci greu, pentru că s-au mobilizat, s-au închis bine și de asta cred că am și marcat atât de târziu primul gol“, a declarat Măzărache.
Nici antrenorul Daniel Mogoșanu nu a fost prea încântat de modul în care au evoluat elevii săi: „Au fost două reprize distincte. În prima repriză nu am reușit să construim, nu am avut acțiuni de atac. Am întâlnit o echipă care a stat destul de grupat și nu am reușit să găsim soluții de a marca pe posesia noastră. Am avut o discuție cu ei la pauză și lucrurile s-au schimbat total în partea a doua. Mă bucură victoria și sper să dea încredere celorlalți copii, pentru că urmează alt joc important săptămâna viitoare la Timișoara, cu o echipă cu foarte mulți suporteri“.
Prezent la jocul echipei secunde, la fel ca toți ceilalți jucători și conducători ai CS Universitatea Craiova, „principalul“ echipei mari, Emil Săndoi, s-a declarat mulțumit de atitudinea celor șase jucători trimiși să evolueze la „satelit“. „În condițiile terenului de astăzi (vineri – n.r.), cei șase jucători trimiși la echipa a doua chiar s-au implicat destul de mult. Aveau nevoie de un joc oficial în picioare, unora dintre ei le-a prins foarte bine. Spre exemplu Iliev, chiar dacă are 35 de ani, am văzut că s-a implicat ca într-un joc oficial de Liga I și avea nevoie de acest joc, pentru că el nu a evoluat nici măcar în amicale. Și Băluță, și Măzărache au reușit să înscrie, Bancu a jucat și pe un alt post, Hergheligiu a alergat mult, deci eu sunt foarte mulțumit din punct de vedere al implicării“, a subliniat Săndoi.

Galerie foto (Alexandru Vîrtosu):

_DSC0009

_DSC0010

_DSC0011

_DSC0014

_DSC0016

_DSC0019

_DSC0020

_DSC0021

_DSC0022

_DSC0023

_DSC0024

_DSC0025

_DSC0028

_DSC0029

_DSC0030

_DSC0032

_DSC0034

_DSC0036

_DSC0040

_DSC0043

_DSC0044

_DSC0047

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS