13.3 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Edi Iordănescu: Sper într-o decizie de moralitate, să nu fiu suspendat

Fotbal – Edi Iordănescu: Sper într-o decizie de moralitate, să nu fiu suspendat

Edi Iordănescu speră să scape cu bine de la Comisia de Disciplină (foto: Alexandru Vîrtosu)
Edi Iordănescu speră să scape cu bine de la Comisia de Disciplină (foto: Alexandru Vîrtosu)

Antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, Edi Iordănescu, a afirmat astăzi, cu privire la o eventuală suspendare a sa în urma protestelor de la meciul cu CSMS Iași, când a fost eliminat, că speră „într-o decizie de moralitate” a comisiei și că nu va fi suspendat, informează Agerpres.
„Va fi o comisie și sper într-o decizie de moralitate, să nu fiu suspendat, pentru că, până la urmă, s-a dovedit că am fost dezavantajați într-o manieră destul de categorică, nu doar cu o decizie. A fost o viciere clară de rezultat. Cred și sper în același timp, să nu fi fost rea intenție, însă am fost trimis direct în tribună, fără a fi fost avertizat înainte. Am înțeles că în raport s-a scris că am fost eliminat pentru proteste repetate. La ce decizii s-au luat, era greu să te abții, să nu protestezi, dar eu am făcut-o cu decență. Nu am adus injurii, nu am făcut-o în mod deplasat. A venit la mine și am fost direct trimis în tribună. Nu am fost avertizat. Încă o decizie în care spun că s-a abuzat de puterea de a ne trimite în tribună. Una, două, hai în tribună! Îmi doresc și sper la o decizie care să aibă la bază o reparație morală față de cum s-a arbitrat și să nu fiu suspendat”, a declarat Edi Iordănescu.
Ședința Comisiei de Disciplină va avea loc mâine, la prânz.

La meciul CSMS Iași – Pandurii Târgu Jiu, scor 1-0, Edi Iordănescu a fost trimis în tribune în minutul 29, după ce a protestat la o decizie a arbitrului, cea de la gol, când „centralul” Marius Avram a „mutat” faultul comis asupra lui Nuno Viveros din afara careului de 16 metri în suprafaţa de pedeapsă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS