27.8 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Schimbare de antrenor la CS Podari: a ieșit Dragoș Bon și a intrat Gigi Ciurea

Fotbal – Schimbare de antrenor la CS Podari: a ieșit Dragoș Bon și a intrat Gigi Ciurea

Gigi Ciurea a preluat echipa CS Podari (foto: Alexandru Vîrtosu)
Gigi Ciurea a preluat echipa CS Podari (foto: Alexandru Vîrtosu)

Înfrângerea suferită sâmbătă, la Chiajna, Concordia II impunându-se cu 3-0, a condus la „divorțul” dintre conducerea CS Podari și antrenorul Dragoș Bon.

„Am fost singuri un an, eu și cu băieții mei, cărora le mulțumesc din suflet pentru tot ce am realizat împreună. Mulțumesc mult Marcel Iancu pentru susținere și sfaturi, pentru mustrări și felicitări. Mulțumesc mult Robert Săceanu, pentru că mi-ai fost sprijin moral și frate. În rest numai de bine să auzim și nu în ultimul rând baftă multă Gigi Ciurea și putere, că sigur o să ai nevoie”, a scris Dragoș Bon, pe contul său de pe o rețea de socializare.

Dragoș Bon a întrerupt colaborarea cu CS Podari
Dragoș Bon a întrerupt colaborarea cu CS Podari

În locul lui Bon va fi instalat marți după-amiază fostul antrenor din sezonul trecut de la CSO Filiaşi, Gigi Ciurea.
„M-am înțeles în mare cu domnul primar Constantin Gheorghiță și de marți o să încep treaba. Cunosc lotul de jucători și obiectivul meu este să câștigăm cât mai multe puncte”, a declarat Gigi Ciurea, pentru GdS.

În meciul de la Chiajna, la CS Podari au jucat: Mecea – Marcu, Dina (71, Raicea), Sârmon, Ciocioană (46, Badea) – Surugiu (71, Chircan), Preda, Cruşoveanu – Neacşu (46, Cimpoeru). Gazdele au marcat prin O. Marin (39), Pencea (49 – penalti) şi Ghidurea (90+2). Cuplul de antrenori ai grupării ilfovene, Marcel Ploaie – Liţă Dumitru, au folosit formula: Voicu – Calu, M. Marin, L. Ion, Savu – Cocârlă, Pencea, O. Marin, Novacek – Petrescu, Răducanu. Au mai intrat: Vlase, Zamfir, Lung şi Ghidurea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS