8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFiliașiul vrea revirimentul

Filiașiul vrea revirimentul

Ajunsă pe ultimul loc în Liga a III-a, seria 4, CSO Filiași nu are decât varianta victoriei în partida de astăzi, de la ora 14.00, de pe stadionul „Chimia“ (Ișalnița), când întâlnește pe Pandurii II Târgu Jiu, duelul contând pentru etapa a 11-a.
Antrenorul filieșenilor, craioveanul Ionel Luță, a beneficiat de o pauză în runda trecută și a avut timp să-și mai pună echipa pe picioare. „Ne dorim mult să câștigăm cu Pandurii II, un adversar foarte bun, incomod, care are în componența lotului jucători tineri și talentați. Va fi o partidă dificilă, dar ne-am pregătit și noi foarte bine pentru meciul ăsta. Pauza asta de două săptămâni ne-a prins bine, pentru că am putut să muncim mai mult și să petrecem mai mult timp împreună. Am crescut mult la capitolul relații de joc și mai ales din punct de vedere fizic. Acum vrem să arătăm că nu am muncit degeaba în aceste două săptămâni. Avem ceva probleme de lot, au acuzat ceva dureri Lupu, Pârvuică și Bălă, și acum să vedem pe care o să pot să mă bazez la ora jocului. I-am chemat pe toți la meci, dar un răspuns clar îl vom avea mâine (astăzi – n.r.). O victorie ar însemna mult pentru noi, ne-ar ajuta din toate punctele de vedere. Și să urcăm în clasament, și să avem mai multă încredere în noi, să avem mai mult curaj și să fim mai puternici“, a spus Ionel Luță, pentru GdS.

Spânu: Este un joc-cheie

La rândul său, președintele lui CSO Filiași, Florin Spânu, nu concepe decât victoria. „Și eu sunt optimist, ca și Luță. Pentru noi nu există decât varianta victoriei. În caz contrar, echipele care sunt în fața noastră se depărtează, pierdem plutonul codașelor și va fi foarte greu să mai recuperăm punctele. Este un joc-cheie. Jucătorii sunt motivați din toate punctele de vedere, s-au pregătit exemplar în ultimele zile, i-am văzut concentrați asupra acestui joc și sunt conștienți de valoarea acestor puncte. Sunt foarte trist că nu se lucrează la stadionul din Filiași, sunt supărat că nu avem susținerea fanilor, pentru că altele erau rezultatele dacă jucam cu suporterii noștri alături. Dar sperăm ca stadionul să se facă și de la anul să jucăm la noi în oraș“, a subliniat Florin Spânu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS