9.8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBadea crede că o victorie cu ASA înseamnă accederea în play-off

Badea crede că o victorie cu ASA înseamnă accederea în play-off

Pavel Badea nu concepe un eşec în faţa lui ASA (Foto: arhiva GdS)
Pavel Badea nu concepe un eşec în faţa lui ASA (Foto: arhiva GdS)

Directorul CS Universitatea Craiova, Pavel Badea, consideră capitală partida de duminică, de la ora 14.00, de pe „Extensiv“, cu ASA Târgu Mureș, pentru participarea în play-off-ul Ligii I, și recunoaște că sunt orgolii mari între alb-albaștri și viitorii rivali.
„Este un meci extrem de greu cu ASA și cred eu capital pentru următoarea perioadă. O victorie ne bagă din nou în cărți. Încă de la reînființarea echipei, în Liga a II-a, ei sunt adversarii noștri tradiționali. Am avut o relație dificilă, izvorâtă din agresivitatea conducătorilor lor. Nici noi nu suntem ușă de biserică, dar ei parcă ne-au întrecut. Ratarea play-off-ului ar însemna un pas înapoi din punctul meu de vedere. Nu trebuie să uităm că această echipă este pornită acum trei ani, că are nevoie de infrastructură, iar noi acum avem o mare problemă de infrastructură. În cazul în care vom obține dreptul de a juca într-o cupă europeană, nu vom juca aici și nu vom avea suportul publicului. Neavând suportul publicului craiovean, nu se îndeplinește condiția pentru care noi am reînființat acest proiect, acela de a juca în Craiova și pentru craioveni“, a spus Pavel Badea, cu ocazia susținerii conferinței de presă dedicată Trofeului „Alfredo Bachelli“ la scrimă.

„Nu m-am bucurat că nu avem voie să transferăm”

Pavel Badea a comentat și pe tema interdicției primite de CSU de a transfera jucători, dictată de comisiile FRF după litigiul câștigat de Ovidiu Dănănae: „Nu m-am bucurat că nu avem voie să transferăm, dar este un pas bun pentru tinerii jucători din cadrul centrului. Este o șansă pentru ei că antrenorii vor fi obligați să promoveze de acolo. Este adevărat că nu au avut timpul necesar să formeze jucători tineri de valoare care să poată să aspire la un loc de titular în echipă. Toți cei care de-a lungul timpului am fost formați la CSU nu am pornit din poziția de titulari. Am pornit încet-încet, întâi prin prinderea lotului de 22, apoi a primei echipe”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS