10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalistele lui Pătrașcu încearcă să învingă vicecampioana

Fotbalistele lui Pătrașcu încearcă să învingă vicecampioana

Fotbalistele de la Real Craiova încearcă să scoată măcar o remiză în disputa cu Târgu Mureş
Fotbalistele de la Real Craiova încearcă să scoată măcar o remiză în disputa cu Târgu Mureş

În comuna doljeană Mischii se va disputa duminică, de la ora 11.00, un interesant meci din Superliga Națională de fotbal feminin, între Real Craiova și vicecampioana ASA 2013 Târgu Mureș, în etapa a șasea.
Se anunță un meci extrem de dificil pentru formația olteană, care în ultima vreme a pierdut câteva jucătoare, din cauza lipsei banilor.

Au pierdut câteva jucătoare

Real a înregistrat trei victorii și două înfrângeri în acest sezon, iar mureșencele, care au disputat cu un joc mai puțin au trei victorii și un eșec.
„Este un joc deosebit de greu pentru noi, deoarece Târgu Mureș este o echipă care se bate la titlu și anul acesta. Noi ne descurcăm foarte greu din punct de vedere financiar și de aceea unele fete au preferat să plece. Avem lotul subțiat. Niculescu s-a mutat în București cu școala, Cergan și Balanciuc au plecat să muncească în Spania, respectiv Suedia, iar Alina Peșu nu prea mai poate veni la meciuri deoarece este arbitru la Liga a treia sau a doua și nu îi mai permite programul. Pentru partida de duminică îmi propun să nu pierdem“, a spus antrenorul Sorin Pătrașcu pentru GdS.

Se orientează spre localnice

Cum sponsorii nu se înghesuie să apară, cei de la Real Craiova și-au schimbat strategia în ceea ce privește componența echipei. Își doresc ca pe viitor din lot să facă parte mai multe jucătoare craiovene tinere. De aceea, începând cu acest sezon, au înscris o echipă și în divizia secundă, adică Liga I, antrenată de Matei Croitoru și Florin Tucă.
„Ne va costa mult mai ieftin să creștem jucătoare decât să le aducem din alte orașe. Pe deasupra avem în lotul primei formații jucătoare la apus de carieră și trebuie să avem cu cine să le înlocuim. Vrem să schimbăm generațiile din mers, dacă se poate, cât mai repede“, a mai spus Pătrașcu.
Echipa a doua Real Craiova face parte din seria a doua din Liga I și în cele trei meciuri disputate au înregistrat o victorie și două înfrângeri. Campionatul a început cu 11 formații, dar conform unei decizii a Comisiei de Disciplină a FRF din 21 octombrie 2015 s-a constatat retragerea echipei Victoria Craiova din campionat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS