22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportCovington s-a remarcat în victoria cu Mediașul

Covington s-a remarcat în victoria cu Mediașul

Covington (la minge) a fost principalul marcator al partidei (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Covington (la minge) a fost principalul marcator al partidei (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Echipa masculină de baschet SCM-U Craiova s-a impus fără emoții, scor 103-83 (29-16, 26-21, 27-20, 21-26), în disputa de miercuri seară de pe teren propriu, cu Gaz Metan Mediaș, contând pentru etapa a cincea din Liga Națională. Aceasta a fost a patra victorie a formației antrenate de sârbul Oliver Popovic, care a urcat echipa din Bănie pe primul loc al clasamentului.
Craiovenii au început în forță partida și nu au dat deloc emoții spectatorilor în ceea ce privește câștigătoarea disputei. Sosit vinerea trecută la Craiova, americanul Nick Covington a fost cel mai bun om al partidei, cu 23 de puncte, dintre care cinci reușite de trei puncte, două pase decisive și o recuperare.
„Acesta a fost al doilea joc pentru mine la Craiova. La partida cu Steaua nu m-am descurcat prea bine, pentru că doar ce ajunsesem cu o zi în urmă la echipă“, a spus
Covington. Pentru că scorul i-a permis, antrenorul Popovici a trimis în teren toți jucătorii trecuți pe foaie: Bozovic – opt puncte, Johnson – 11, Grubor – 5, Djurasovic – 12, Burlacu – 8, Convington – 23, Micic – 7, Negoițescu – 5, Ciotlăuș – 2, Damian – 3, Stănescu – 2, Popescu – 17.
„Sâmbătă, după eșecul cu Steaua am fost dezamăgit. Dacă aveam limpezime în atac ca în meciul cu Mediașul, rezolvam mult mai multe faze. În acel meci ne-am chinuit în atac. Astăzi ne-a ieșit totul cum am pregătit, am făcut și spectacol pe unde s-a putut“, a spus Cătălin Burlacu, cel care promisese victoria cu Mediașul încă de la finalul jocului cu Steaua.
În etapa a șasea, SCM-U va juca în deplasare cu Dinamo București, partida fiind programată luni, de la ora 17.30 (DigiSport).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS