25.5 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii promit revanșa în fața Stelei

Pandurii promit revanșa în fața Stelei

Pandurii Târgu Jiu vizează cel de-al 9-lea rezultat fără înfrângere în acest sfârșit de săptămână, cu toate că în runda a 15-a din Liga I întâlnește un adversar de clasă, Steaua, confruntarea fiind programată duminică, de la ora 20.00, pe Arena Națională. Gorjenii simt că pot obține toate cele trei puncte, succesul venind și ca o revanșă pentru rezultatul din tur, când elevii lui Mirel Rădoi au câștigat clar, cu 3-0, la Severin.
„Ne așteaptă un joc important, dificil și suntem conștienți de asta. Întâlnim campioana ultimilor trei ani, o echipă care are în spate tradiție și glorie, echipă cu jucători valoroși și cu un grad ridicat de experiență, care știe să gestioneze meciurile importante. Când am întâlnit Steaua în tur nu eram pregătiți din multe puncte de vedere, nu aveam lotul definitivat, nu aveam uniformizare în pregătirea fizică și sufeream la relații de joc. Acum ne-am mai așezat, avem o exprimare coerentă și consistentă, suntem mai bine puși la punct ca și organizare de joc. Avem un grup unit, am progresat și la nivel de mentalitate. Suntem mai puternici decât la meciul din tur. În plus, fiecare joc este diferit. Trebuie să ne continuăm parcursul bun. Sunt șanse în sensul acesta. Suntem echipa cu cel mai bun parcurs din campionat. Vreau să obținem un rezultat pozitiv. Pentru noi sunt importante punctele și din acest joc, și din următoarele. Dacă Steaua are avantajul terenului propriu și al experienței, noi răspundem cu determinare și încredere. Ne trebuie personalitate și curaj în joc, iar dacă vom avea aceste lucruri, putem emite pretenții să plecăm din Capitală cu minimum un punct. Consider că fotbaliștii pandurilor nu sunt inferiori jucătorilor Stelei“, a subliniat antrenorul gorjenilor, Edi Iordănescu.
Pandurii se confruntă și cu ceva probleme medicale, fiind sub semnul întrebării prezențele a trei jucători importanți: fundașii Vasco Fernandez și Cristi Săpunaru și atacantul Ioan Hora.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS