11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleibaliștii și baschetbaliștii s-au relaxat în compania elevilor

Voleibaliștii și baschetbaliștii s-au relaxat în compania elevilor

CIMG2876

Echipele de volei și baschet de la SCM Craiova vor juca sâmbătă acasă și au nevoie de susținere. În acest sens, sportivii au mers astăzi la două colegii din oraș pentru a se întâlni cu elevii și pentru a-i invita la Polivalentă. Echipele de volei, fete și băieți, au mers la CN „Nicolae Titulescu“, acolo unde am mai fost și în trecut și au făcut schimb de pase amicale și s-au fotografiat cu voleibaliștii în devenire sau cu simpli elevi ai instituției de învățământ. Atmosfera a fost destinsă, iar voleibaliștii au promis că vor reveni la „Titulescu“.

10269463_966749103390623_275225598022423916_n
După prânz, echipa masculină de baschet a vizitat elevii de la Colegiul Național „Carol I“, în sala de sport. Mai întâi, Burlacu și colegii săi au asistat la un meci demonstrativ între elevi, apoi au fost prezentați, în aplauzele celor prezenți. Nu au plecat până nu au făcut o poză de grup cu elevii și până nu le-au împărțit invitații.
„Am început acțiunile de promovare, când jucăm acasă vom merge la cât mai multe școli. Ne bucurăm că suntem așteptați cu bucurie de copii și vom încerca cât mai mult timp cu ei. Vrem să umplem sala, să ne motiveze. Îmi doresc 4.000 de oameni împotriva Stelei“, a spus Burlacu. „Îmi place să lucrez cu copiii. Nu va fi o chestie singulară această acțiune“, l-a completat colegul său, Bogdan Popescu.
Sâmbătă, echipa masculină de volei SCM-U va debuta în noul sezon din Divizia A1, urmând să primească vizita rivalei tradiţionale, Dinamo Bucureşti, de la ora 14.45. Înainte de această partidă, tot în Polivalentă, este programat jocul fetelor, între SCM-U Craiova şi Ştiinţa Bacău (ora 12.15).

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS