5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTrupa lui Naicu a confirmat și cu Timișoara (galerie foto)

Trupa lui Naicu a confirmat și cu Timișoara (galerie foto)

Juniorii sub 19 ani ai CSU (galben-negru) au făcut o partidă bună în faţa rivalilor de la LPS Banatul Timişoara (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Juniorii sub 19 ani ai CSU (galben-negru) au făcut o partidă bună în faţa rivalilor de la LPS Banatul Timişoara (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Echipa de jucători sub 19 ani a CS Universitatea Craiova a înregistrat o victorie frumoasă și importantă, scor 2-1, în fața formației similare a LPS Banatul Timișoara, într-o partidă disputată pe stadionul „Depou“, contând pentru etapa a 7-a din Liga Elitelor, seria Vest. Golurile alb-albaștrilor au fost marcate de Jurj și Geanimu.
Antrenorul formației Under 19 a CS Universitatea Craiova, Victor Naicu, a început confruntarea cu bănățenii cu următorul unsprezece: Dică – Medrea, Ion, Ivan, Drăghici – Hodea, Constantin, Rodeanu – Căpățână, Jurj, Geanimu. Pe parcurs i-a mai introdus pe: Staicu, Vlădoiu, Andrei și Țărineanu.
„Am început mai greu meciul, dar când și-au intrat în mână am controlat jocul și ne-am creat multe ocazii. Pe final am primit un gol foarte ușor și am fost nevoiți să conservăm rezultatul. Este al cincilea joc consecutiv fără înfrângere și e clar că suntem pe un drum bun. Am avut un start de sezon mai greoi și mie, în general, mi se întâmplă așa, nu știu cum naiba se face, după care echipa joacă bine. Sunt mulțumit că se joacă exact ce lucrăm la antrenamente, chiar dacă ni s-a impus să schimbăm sistemul în 4-3-3 și atunci era normal să le ia copiilor ceva timp până să știe ce au de făcut. În etapa viitoare avem la Oradea, cu LPS Bihor, și iarăși va fi dificil. De fapt, toate meciurile sunt grele, pentru că fiind Liga Elitelor, toate formațiile sunt bune. În plus, noi plecăm cu un dezavantaj, pentru că mizăm numai pe copii născuți în anii 1998 și 1999. E mai greu pentru noi, dar mergem cu încredere la Oradea și sperăm să nu pierdem, să adăugăm la fiecare etapă câte ceva în clasament. Am la dispoziție un lot foarte redus numeric și, dacă nu primesc ajutoare de la echipa a doua a clubului, nici nu completez foaia de joc. Nici acum, cu Timișoara, nu am completat-o. Am voie să fac cinci schimbări și abia am făcut patru. S-ar putea ca la Oradea să nu am nici de patru schimbări, pentru că echipa mare are nevoie de la «satelit», Mogoșanu are și el nevoie de jucători și nu ne poate da nimic și mă duc cu 13-14 jucători tot timpul în deplasări. Dar am o grupă cuminte, cu niște jucători de perspectivă și trebuie să-i ajutăm să progreseze“, a declarat Victor Naicu, pentru GdS.

„Speranțele“ de la Under 17 au remizat cu Sibiul

La rândul lor, juniorii Under 17 ai CS Universitatea Craiova nu au izbutit să treacă de Inter Star Sibiu, remizând, scor 1-1, în etapa a 7-a în Liga Elitelor. Golul grupării din Bănie a fost marcat de Băloi.
Antrenorul alb-albaștrilor, Mugurel Gușatu, a utilizat următorii jucători: Nedeianu – Borța, Băloi, Vintilă, Marcov – Țoiu, Pacionel – Buzan, Bîrzan, Gunie – Marcovic. Au mai jucat: Călărașu, Găbureanu, Popescu.
„Am pierdut două puncte importante cu Sibiul. Au trecut de două ori de centrul terenului și au marcat o dată. Se mai întâmplă la fotbal și jocuri din astea, când nu-ți intră mingea în poartă, iar adversarii marchează din jumătate de ocazie. Din păcate, mi s-a accidentat și atacantul Iovan Marcovic, a căzut în umăr și a făcut fractură de claviculă. Stă minimum o lună, dar apoi urmează recuperarea, deci abia la sfârșitul iernii vom putea conta pe el 100%. Nu o să-l avem nici pe Cârling trei etape de acum înainte, pentru că a primit trei etape de suspendare, pentru un fault la Arad. A jucat la Naicu, la Under 19, și la o fază a scăpat singur cu portarul și a vrut să ciupească mingea prin alunecare, să dea pe lângă portar, și arbitrul a considerat joc periculos, deși nici nu l-a atins. Este drastică decizia comisiei. Acum avem la LPS Bihor o echipă foarte bună, trebuie să ne cârpim cum putem și, bineînțeles, să încercăm să obținem un rezultat pozitiv“, a explicat Mugurel Gușatu, pentru GdS.

Galerie foto (Alexandru Vîrtosu):

_DSC0021

_DSC0022

_DSC0023

_DSC0024

_DSC0026

_DSC0028

_DSC0029

_DSC0030

_DSC0031

_DSC0032

_DSC0033

_DSC0037

_DSC0038

_DSC0040

_DSC0041

_DSC0043

_DSC0044

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS