11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Preţ unic de 20 de lei pentru meciul România - Finlanda

Fotbal – Preţ unic de 20 de lei pentru meciul România – Finlanda

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, astăzi, într-o conferinţă de presă, că fanii echipei naţionale îşi vor putea achiziţiona bilete pentru meciul cu Finlanda, de joi, din preliminariile Euro-2016, la preţul unic de 20 de lei. „Va fi un un preţ unic, de 20 de lei, fie că e vorba de tribuna I, peluze sau inele, dar exceptând zona VIP. Biletele vor fi puse în vânzare pe site-ul bilete.frf.ro, începând de astăzi de la ora 11.00”, a afirmat Burleanu.

Șeful FRF a precizat că astăzi de la ora 14.00 se vor deschide şi casele de bilete de la Arena Naţională, iar cea din Bulevardul Basarabiei va fi deschisă nonstop în premieră.
Burleanu a mai anunţat că suporterii care au cumpărat bilete virtuale în cadrul campaniei „Jucăm fără spectatori, dar fără suporteri, niciodată” vor avea intrarea gratuită la meciul România – Finlanda.
„Le mulţumesc celor aproape 10.000 de români care şi-au achiziţionat bilete în campania Arena Fanilor. Eu şi colegii mei purtăm tricourile cu chipurile fanilor în onoarea lor. De asemenea, toţi cei 10.000 de suporteri îşi pot preschimba gratuit biletele virtuale în reale până miercuri, la ora 11.00. Procedura de preschimbarea va fi comunicată ulterior pe site-ul FRF”, a spus Burleanu.
Comisia de Apel a UEFA a decis, ieri seară, să ridice suspendarea de un meci cu porţile închise, dictată de Comisia de Disciplină a forului continental împotriva FRF, astfel că partida România – Finlanda se va disputa, joi, cu spectatori, pe Arena Naţională.
Corpul de Control, Etică şi Disciplină al UEFA hotărâse, pe 17 septembrie, că echipa naţională României va disputa cu porţile închise meciul cu Finlanda, din preliminariile Euro-2016, şi că FRF va trebui să achite 110.000 de euro, ca urmare a incidentelor provocate de suporterii proprii la partidele cu Ungaria şi Grecia. FRF a decis să facă apel la această decizie.
Partida România – Finlanda, din penultima etapă a grupelor de calificare la Campionatul European din 2016, va avea loc joi, de la ora 21.45, pe Arena Naţională.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS