10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Bălgrădean, Dumitraș și Vătăjelu au plecat la „oaste”

Fotbal – Bălgrădean, Dumitraș și Vătăjelu au plecat la „oaste”

Bălgrădean, Vătăjelu și Dumitraș au părăsit cantonamentul Craiovei și se vor pregăti cu naționala divizionară (foto: csuc.ro)
Bălgrădean, Vătăjelu și Dumitraș au părăsit cantonamentul Craiovei și se vor pregăti cu naționala divizionară (foto: csuc.ro)

Naționala divizionară a României are programată astăzi reunirea în stațiunea Lara, din Antalya, unde urmează să susțină un cantonament de 12 zile. Cei trei jucători ai CS Universitatea Craiova convocați de Anghel Iordănescu, portarul Cristi Bălgrădean, Bogdan Vătăjelu şi Andrei Dumitraş, au efectuat în această dimineaţă ultimul antrenament sub comanda lui Sorin Cârţu şi Emil Săndoi. La prânz, alături de fiziochinetoterapeul naţionalei Ovidiu Blendea, au plecat din Belek cu destinaţia „Hotel Mardan Palace”, acolo unde este stabilit cartierul general al tricolorilor.
„Sunt foarte bucuros că am fost convocat, că pot să joc sub tricolor. Îmi propun să fiu din ce în ce mai bun, iar dacă se va apela la mine să joc fără greşeală. Rămân cu sufletul alături de colegii mei de echipă de la CS Universitatea, le doresc o pregătire bună în continuare, fără accidentări, pentru că asta e cel mai important acum“, a declarat portarul Cristi Bălgrădean, pentru site-ul clubului din Bănie.
„A fost o veste foarte bună pentru mine şi totodată neaşteptată, având în vedere că am stat în ultimele etape din campionat. Îmi doresc să am evoluţii cât mai bune şi să mă bat pentru un post de titular“, a spus fundașul dreapta Andrei Dumitraş.
„Îmi era bine şi dacă rămânem la CS Universitatea să continui pregătirea şi dacă mă antrenez sub tricolor. Vă daţi seama pentru mine este ceva extraordinar să merg la naţională şi să joc acolo pentru că este cel mai frumos lucru care i se poate întâmpla unui jucător român“, a afirmat Bogdan Vătăjelu.
„Mă bucur că nu mă mai duc singur la echipa naţională şi o fac împreună cu trei jucători ai CS Universitatea. Îmi doresc ca şi în viitor, cât mai mulţi alb-albaştrii să fie în vederile primei reprezentative“, a punctat Ovidiu Blendea, fiziochinetoterapeutul grupării din Bănie şi al naţionalei României.
România are programate trei teste în stagiul din Turcia: cu Bulgaria (7 februarie), Sioni Bolnisi, grupare din Georgia (10 februarie), Moldova (14 februarie).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS