10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - ASA Târgu Mureş va anunţa noul antrenor după 1 ianuarie

Fotbal – ASA Târgu Mureş va anunţa noul antrenor după 1 ianuarie

Conducerea clubului ASA Târgu Mureş va anunţa numele tehnicianului care va antrena echipa în partea a doua a campionatului după 1 ianuarie, informează Mediafax. Oficialii din Târgu Mureş îi mulţumesc pentru munca depusă lui Cristian Pustai, antrenor al cărui contract a fost reziliat de comun acord înainte de Crăciun.

„Conducerea clubului ASA Târgu Mureş şi antrenorul Cristian Pustai au reziliat, de comun acord, contractul dintre cele două părţi. Pe această cale, întreaga familie roş-albastră doreşte să-i mulţumească lui Cristian Pustai pentru munca depusă la ASA Târgu Mureş. Sosit pe banca tehnică în etapa a X-a, Cristian Pustai a obţinut 15 puncte, suferind doar două înfrângeri în cele nouă partide conduse de pe margine, în Liga I şi Cupa României. ASA Târgu Mureş îi urează lui Cristian Pustai mult succes în continuare în activitatea pe care o va desfăşura în fotbalul românesc. Noul antrenor al echipei ASA Târgu Mureş va fi anunţat oficial după 1 ianuarie 2015”, se arată în comunicatul clubului.
Cristian Pustai, care a lăsat formaţia din Târgu Mureş pe locul cinci al Ligii I la finalul turului, a primit o propunere de a antrena echipa Rapid. Pe 24 decembrie, tehnicianul a declarat că a discutat cu Dinu Gheorghe, care este aproape de a prelua funcţia de preşedinte a clubului giuleştean, însă negocierile vor începe după sărbători.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS