16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDați cu plușuri în steliști!

Dați cu plușuri în steliști!

IMG_6438

Echipa masculină de baschet SCM-U Craiova dispută sâmbătă (ora 19.00, Digi Sport) ultimul meci pe teren propriu din acest an, urmând să primească vizita formației Steaua CSM București, în penultima etapă a turului Ligii Naționale.
Formația din Capitală, la care evoluează și Ionuț Drăgușin, fostul pivot al oltenilor, a avut un sezon de excepție, cu nouă victorii și o singură înfrângere, înregistrată chiar runda trecută, când Steaua a fost învinsă de Gaz Metan Mediaș (scor 90-88).
Craiova, părăsită de managerul Marius Toma, care și-a dat demisia săptămâna aceasta, după parcursul nefast din ultimele runde, caută victoria pentru a le face fanilor un frumos cadou de Sărbători. Oltenii se află pe locul nouă, cu patru victorii și șase înfrângeri, dintre care trei în ultimele partide.
Pentru a continua tradiția din anii anteriori, spectatorii craioveni sunt invitați să vină la sală cu o jucărie de pluș, care va ajunge la copiii nevoiași. Anul trecut și acum doi ani, spectatorii au răspuns prompt și au umplut parchetul Sălii Polivalente cu sute de jucării.
După ce vor fi igienizate, jucăriile vor ajunge la copiii instituționalizați din Craiova.
Intrarea la meciul dintre Craiova și Steaua costă cinci lei, iar copiii sub 14 ani nu vor plăti biletul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS