27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPodărenii au intrat în vacanță pe ritm de colinde

Podărenii au intrat în vacanță pe ritm de colinde

Primarul Gheorghiţă, jucătorii şi oficialii clubului au primit colindătorii la primărie (Foto: fcpodari.ro)
Primarul Gheorghiţă, jucătorii şi oficialii clubului au primit colindătorii la primărie (Foto: fcpodari.ro)

CS Podari a intrat, oficial, în vacanță. Antrenorii Dragoș Bon și Florin Dumitru și jucătorii divizionarei C au fost convocați ieri-dimineață la primărie, unde au primit colindătorii, au stat de vorbă cu edilul Constantin Gheorghiță și au fost aduși cu plata la zi de oficialii clubului, care le-au transmis că au mari așteptări de la ei în returul campionatului. „Nu avem cum să fim mulțumiți de modul cum au evoluat lucrurile în turul campionatului, dar suntem optimiști în privința returului și asta pentru că la ultimele etape am văzut o schimbare în bine a echipei, jocul a fost mult mai consistent. Cu câteva transferuri bune și o pregătire de iarnă ca la carte, sunt convins că vom arăta altfel și vom urca în clasament. De astăzi (ieri – n.r.) se intră în vacanță, ne-am achitat față de jucători din punct de vedere financiar, am primit și colindătorii, deci ne-am despărțit într-o atmosferă frumoasă, ca de Sărbători“, a declarat președintele CS Podari, Ion Mihai, pentru GdS.
La întrunire au fost prezenți, în afara celor din staff-ul tehnic și administrativ, jucătorii cu care s-a încheiat prima parte a sezonului: Mecea, Nedelcovici – Ciocioană, Ciocârlă, Dina, Dreșcă, Stănia, Dragomir, Răduț, Niculescu, Ionuț Stoica, Alex Stoica, Jackie Nicolae și Săceanu. Reamintim că în timpul sezonului și imediat după ultima etapă au fost reziliate contractele jucătorilor Cristi Preda, Dorin Preda, Segărceanu, Luncan, Orban, Crângoiu și Moises jr.

Nume noi și sonore vor întări lotul pentru retur

La capitolul sosiri, CS Podari a obținut acordul de principiu al următorilor jucători: Claudiu Ștefan (ex-Juventus București), Irinel Chircan, Bogdan Chirea, Alex Mirescu, Lucian Scarlat (toți trei de la ACSVM Craiova) și Olivian Surugiu (UTA), fiind aproape de o revenire și „închizătorul“ Mădălin Murgan.
„Cu toții am discutat și avem o înțelegere verbală. Nu sunt probleme la Ștefan, Chirea şi Mirescu, ei vin la noi din postura de jucători liberi de contract. Chircan și Scarlat au zis că își vor rezolva singuri situația contractuală pe care o au cu ACS Viitorul Municipal Craiova, iar cu Surugiu vom rezolva sigur, pentru că îi vom obține împrumutul de la firma care se ocupă de insolvența echipei UTA. În ceea ce-l privește pe Murgan, Mădălin a discutat cu antrenorul Dragoș Bon și și-a exprimat intenția de a reveni la echipă, ceea ce pe noi ne bucură, pentru că este un fotbalist de valoare și cu multă experiență. Suntem bucuroși și de faptul că avem promisiunea administratorilor judiciari ai FC Universitatea Craiova privind prelungirea împrumuturilor lui Jackie Nicolae și Robert Săceanu. Dacă reușim să rămânem în formația asta pentru retur, sunt convins că la final vom avea o clasare foarte bună“, a declarat președintele grupării doljene, Ion Mihai, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS