Acasă Sport Fotbal - Steaua, fără patru jucători importanți în Bănie

Fotbal – Steaua, fără patru jucători importanți în Bănie

-

Lucian Sânmărtean (dreapta) rămâne cel mai periculos jucător al Stelei pentru meciul din Cupă, cu CSU Craiova
Lucian Sânmărtean (dreapta) rămâne cel mai periculos jucător al Stelei pentru meciul din Cupă, cu CSU Craiova

Antrenorul formației Steaua București, Costel Gâlcă, nu a inclus patru jucători importanți în lotul care face deplasarea în Bănie, pentru partida cu CS Universitatea Craiova, programată mâine, de la ora 20.30 (Pro TV), pe „Ion Oblemenco”. Este vorba despre Cristi Tănase, Claudiu Keșeru, Fernando Varela și Lucian Filip, toți acuzând ușoare probleme medicale. Raul Rusescu a făcut deplasarea, dar nu poate juca titular, nefiind complet refăcut după accidentarea de la Târgu Mureș. Ținând cont și de absența mai veche a lui Gabi Iancu, unsprezecele Stelei cu CSU ar putea fi următorul: Arlauskis – Luchin, Papp, Szukala, Latovlevici – Prepeliță, Bourceanu – Adi Popa, Stanciu, Sânmărtean – Chipciu.

ȘTIRI VIDEO GdS

Prima investiție realizată de un rezident al High-Tech Industry Park (HTIP) la Craiova

Vicepreședintele Consiliului Județean (CJ) Dolj Cosmin Vasile a participat, miercuri după-amiază, la evenimentul prilejuit de inaugurarea primei investiții realizate de un rezident...

Director executiv nou la DSP Gorj

Direcția de Sănătate Publică Gorj va fi condusă în perioada următoare de Carmen Ivanov, directorul adjunct. La conducerea DSP Gorj s-a aflat până miercuri Violeta Mogoș, care a asigurat interimatul după plecarea lui Marius Boeriu.