Acasă Sport Fotbal - Trei alb-albaştri convocați pentru campania Euro 2015

Fotbal – Trei alb-albaştri convocați pentru campania Euro 2015

-

Sergiu Jurj (la minge) ar putea fi o soluție pentru atacul naționalei Under 17
Sergiu Jurj (la minge) ar putea fi o soluție pentru atacul naționalei Under 17

Oficialii CS Universitatea Craiova au emis un comunicat prin care anunță că trei dintre juniorii clubului vor lua drumul Bucureștiului, urmând să pună umărul la campania de calificare a României Under 17 la Campionatul European din 2015. „Astăzi, pe adresa CS Universitatea Craiova, au sosit telegrame de convocare pentru trei dintre juniorii clubului nostru. Astfel, Alex Cojocaru, Alexandru Popescu şi Sergiu Jurj au fost chemaţi sub tricolor în vederea campaniei de calificare la Campionatul European din 2015. Cei trei vor trebui să fie prezenţi miercuri, la prânz, la stadionul Chiajna, unde are loc reunirea lotului naţional U17 al României”, se arată într-un comunicat postat pe csuc.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

Foşti angajaţi ai Petrom, atenţie la ofertele de cesiune a acţiunilor!

Guvernul va trebui să dea foştilor angajaţi Petrom acţiuni de până la 8% din capitalul social. O firmă face ofertă de cesiune a acţiunilor la un preţ de cinci ori mai mic decât preţul pieţei.

OLT: Fermierii controlați prin teledetecție încep să-și primească banii

Agenția de Plăți și Intervenții pentru Agricultură (APIA) Olt este în plină campanie de autorizare la plată a fermierilor care trebuie să-și primească banii, după ce, până la 1 decembrie 2019, aceștia au încasat în conturile deschise la bănci avansul care se acordă proprietarilor de teren care exploatează teren agricol.

Horoscop

Berbec Este o zi a cărei temă principală sunt veniturile obţinute în urma desfăşurării unei munci oficiale. Într-un anume fel, prietenii şi...