Acasă Sport Tenis - Simona Halep a primit un tricou al echipei Real Madrid

Tenis – Simona Halep a primit un tricou al echipei Real Madrid

-

Simona Halep este „numărul  1” la Real Madrid
Simona Halep este „numărul 1” la Real Madrid

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a vizitat, ieri, Stadionul „Santiago Bernabeu”, unde a primit un tricou al echipei campioane a Europei, Real Madrid, cu numele ei şi cu numărul 1 inscripţionate pe spate. „Ieri, zi de shopping la magazinul de la stadionul Bernabeu şi o surpriză foarte mare: un tricou creat special pentru mine”, a scris Halep, pe contul ei de Facebook.
Simona Halep se află în vacanţă în Spania, după ce duminică a disputat finala Turneului Campioanelor de la Singapore, meci pierdut, scor 0-6, 3-6, în faţa americancei Serena Williams, locul 1 WTA.

ȘTIRI VIDEO GdS

Oltenia, „invadată“ de bugetari

Datele statistice parţiale arată că din totalul salariaţilor din Oltenia circa 59.000 sunt bugetari. Anii anteriori, în Gorj era ponderea cea mai mare a bugetarilor. Circa 44,9% dintre angajaţii din Gorj erau bugetari. În Dolj, 22% dintre salariaţi erau bugetari, anul trecut. Media pe ţară era de 15%.

Cum ne hrănim sănătos iarna

În sezonul rece, tindem să ne schimbăm obiceiurile alimentare şi să mâncăm alimente mai bogate în grăsimi. Este un lucru firesc, explică...