22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Săndoi și Bawab se așteaptă la un meci greu cu FC Botoșani

Fotbal – Săndoi și Bawab se așteaptă la un meci greu cu FC Botoșani

Săndoi și Bawab vor victoria în meciul cu FC Botoșani
Săndoi și Bawab vor victoria în meciul cu FC Botoșani

CS Universitatea Craiova a susținut astăzi o conferință de presă în care antrenorul Emil Săndoi și mijlocașul Thaer Bawab au prefațat partida cu FC Botoșani, programată mâine, de la ora 18.00, pe stadionul „Ion Oblemenco”, contând pentru etapa a 13-a din Liga I. Cei doi reprezentanți ai grupării din Bănie au afirmat că se așteaptă la o replică serioasă din partea oaspeților, dar că speră ca punctele puse în joc să ajungă în contul formației alb-albastre.
„Am văzut că s-au mai făcut niște clasamente pe ultimele șase etape, când s-a preluat echipa de către noi și este frumoasă statistica aia de acolo, dar ne-am bucura ca și după cele cinci runde care mai urmează să fim tot în aceeași poziție. Cel mai mult ne interesează acest joc de sâmbătă, cu FC Botoșani, care a demonstrat atât în sezonul trecut, cât și în acest campionat, că este o echipă foarte bună, cu rezultate bune. Acolo este un nucleu de jucători care evoluează de mult timp împreună. Eu am avut mai multe jocuri la Botoșani cu echipa națională de tineret, am jucat acolo și cu Rusia și cu Anglia, și știu preocupările din zonă pentru a forma o echipă competitivă de primă ligă. Ne așteaptă un joc dificil, dar să nu uităm că și în cele șase partide pe care le-am avut până acum în campionat am întâlnit adversari buni și am reușit rezultate bune, pe care vrem să le continuăm. Sunt foarte importante punctele pentru noi, chiar dacă ne-am distanțat la patru puncte de ultima echipă care ar retrograda, dar noi ne propunem să acumulăm cât mai mult și să urcăm cât se poate de sus în clasament. Este deosebit de important pentru noi acest joc și sperăm să ne bucurăm la final”, a spus Săndoi.
„Cum a zis şi Mister (Emil Săndoi – n.r.), meciul de sâmbătă este foarte important. Va fi greu, mai greu ca la Braşov. Dar trebuie să continuăm pe acest drum, să învăţăm din greşelile jocurilor precedente şi să facem un meci bun. În ceea ce mă priveşte, trebuie să marchez! Am avut ocazii să închid meciul cu Braşov, n-am reuşit. Pentru asta le-am cerut scuze coechipierilor, în vestiar, după partidă. Sper să nu mai fie cazul să sufere echipa până în ultimele minute. Meseria mea este să dau gol. Am avut patru şanse mari şi am marcat o singură dată. Am să mă concentrez mai bine în faţa porţii. Promit să mă revanşez faţă de Mister, de colegi şi suporteri“, a punctat Bawab.

Mai multe amănunte, în GdS de mâine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS