20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGorjenii vor puncte din „Groapă“

Gorjenii vor puncte din „Groapă“

Grigoraş speră într-un rezultat bun la Dinamo
Grigoraş speră într-un rezultat bun la Dinamo

Formația Pandurii Târgu Jiu întâlnește duminică, de la ora 17.30 (Look TV), în deplasare, pe Dinamo București, într-o partidă contând pentru etapa a 12-a din Liga I. Gruparea gorjeană a avut parte de un parcurs oscilant în acest sezon, dar cu tentă de ascensiune în ultima perioadă, iar antrenorul Petre Grigoraș și-a îmbărbătat elevii, spunându-le că pornesc cu șanse egale în fața „câinilor“ și că sunt capabili să obțină un rezultat pozitiv, dacă sunt concentrați și eficienți în fața porții adverse.
„Avem nevoie de puncte. Suntem în foame mare de puncte fiindcă adversarul de duminică are o zestre mult mai bogată. Dacă vom reuşi să ne ridicăm la un nivel foarte bun al jocului, atunci putem spera. Un meci de factura asta trebuie tratat cu o asemenea responsabilitate încât nu ai voie să faci prea multe greşeli, pentru că acestea pot fi taxate de jucătorii adverși. Avem speranţe, pentru că putem să ne luptăm cu orice adversar de le egal la egal. Poate şi norocul va fi de partea noastră, pentru că ne-a cam ocolit într-o anumită perioadă de timp şi se pare că şi asta face parte din joc. Să sperăm că vom avea la fel de multe ocazii şi, chiar dacă vor fi mai puţine, ar fi extraordinar ca, în loc să avem trei bare, să avem un gol sau două care se ne aducă puncte. Esenţialul pentru noi este să câştigăm puncte. Șansa și inspirația pot face diferența în favoarea noastră în meciul cu Dinamo“, a declarat Petre Grigoraș, într-o conferință de presă premergătoare deplasării în Capitală.

Și Grig e „apt“

Începând cu partida din „Groapă“ revine pe banca pandurilor și antrenorul Petre Grigoraș, care a ispășit patru etape de suspendare după ce a „îndrăznit“ să-l critice pe arbitrajul Robert Dumitru pentru prestația din meciul cu Astra. „Grig“ este bucuros că-și poate conduce elevii din teren, admițând că i-a fost greu să dea indicații din tribune.
„Dintr-un anumit punct de vedere a fost foarte greu să stau departe de banca tehnică. Antrenorul e bine să stea pe bancă, iar jucătorilor le stă bine să joace pe teren. Normal că supărarea este un pic mare pentru mine, că în ultimele două etape nu am reușit prea multe. De fapt, cred că şi pentru suporteri, pentru că rezultatele nu sunt cele aşteptate“, a comentat tehnicianul pandurilor, care nu va conta nici în acest meci pe mijlocașul Mihai Răduț.
Pandurii Târgu Jiu a lansat joi și magazinul oficial, acesta fiind situat în centrul orașului, suporterii putând procura de acum înainte multe produse cu însemnele grupării gorjene. Panglica inaugurală a fost tăiată de preşedintele CA, Mihai Prunariu, directorul Departamentului de scouting al FRF, Aurel Ţicleanu, precum şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ciprian Florescu, şi prefectul Alin Văcaru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS