Acasă Sport Tenis – Halep, în grupă cu Williams, Bouchard şi Ivanovic

Tenis – Halep, în grupă cu Williams, Bouchard şi Ivanovic

-

 

Protagonistele Turneului Campioanelor (de la stânga la dreapta): Caroline Wozniacki, Agnieszka Radwanska, Petra Kvitova, Serena Williams, Maria Sharapova, Ana Ivanovic, Eugenie Bouchard, Simona Halep, alături de Stacey Allaster (în mijloc) – preşedintele WTA.
Protagonistele Turneului Campioanelor: Wozniacki, Radwanska, Kvitova, S. Williams, Sharapova, Ivanovic, Bouchard, Halep şi Stacey Allaster (în mijloc) – preşedintele WTA.

Jucătoarea de tenis Simona Halep, de luni locul 4 WTA, va juca în grupa roşie la Turneul Campioanelor, alături de Serena Williams, Eugenie Bouchard şi Ana Ivanovic, conform tragerii la sorţi de astăzi, de la Singapore.

Americanca Serena Williams este locul 1 WTA, canadianca Eugenie Bouchard este locul 7 WTA, iar jucătoarea sârbă Ana Ivanovic este pe locul 8 WTA.

Din grupa albă vor face parte rusoaica Maria Şarapova, locul 2 WTA, sportiva cehă Petra Kvitova, de luni locul 3 WTA, poloneza Agnieszka Radwanska, locul 6 WTA şi daneza Caroline Wozniacki, locul 9 WTA.

În faza grupelor se va juca fiecare cu fiecare, primele două clasate urmând a se califica în semifinale, fază în care se vor întâlni ocupanta locului 1 dintr-o grupă cu ocupanta locului 2 din cealaltă grupă. Învingăoarele din semifinale îşi vor disputa trofeul.

Jucătoarele vor primi câte 70 de puncte pentru fiecare meci jucat în grupă, participarea fără victorie însemnând un total de 210 puncte. La acestea se adaugă 160 de puncte pentru fiecare partidă câştigată în grupă. Astfel, o jucătoare se califică în semifinale cu punctajul obţinut în grupă, maximum fiind 690 de puncte. Accederea în ultimul act se premiază cu 360 de puncte, totalul maxim fiind de 1.050 de puncte. Câştigătoarea trofeului va primi alte 450 de puncte, putând acumula 1.500 de puncte.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Dimineaţa survin evenimente neaşteptate, care vă dau peste cap toate planurile. Este posibil să fiţi luat prin surprindere de nişte musafiri...

Bancul zilei

Un tip intră într-un magazin şi o întreabă pe vânzătoare: – Aveţi vopsea de ouă? La care vânzătoarea se uită cu atenţie la el,...

Primarul comunei Brădeşti, viitor prefect de Dolj?

Primarul comunei Brădeşti, Ion Răcăreanu, ar putea fi noul prefect de Dolj. Numele său este vehiculat pe scena politică locală, Răcăreanu urmând...