9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Burleanu: Noul selecţioner va fi român şi îl vom anunţa până la finalul săptămânii viitoare

Fotbal – Burleanu: Noul selecţioner va fi român şi îl vom anunţa până la finalul săptămânii viitoare

Răzvan Burleanu nu agrează ideea numirii unui selecționer străin
Răzvan Burleanu nu agrează ideea numirii unui selecționer străin

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a exclus varianta numirii unui selecţioner străin la conducerea tehnică a primei reprezentative, declarând, astăzi, într-o conferinţă de presă, că noul antrenor al echipei naţionale va fi român şi va fi anunţat până la finalul săptămânii viitoare, informează Mediafax. „Ce pot să spun acum este doar că viitorul selecţioner al echipei naţionale va fi un antrenor român. Până la finele săptămânii viitoare vom comunica numele noului selecţioner şi vom face prezentarea lui în cadrul unei conferinţe. Nu cred că viitorul selecţioner al echipei naţionale are nevoie să îşi depună un CV la federaţie. Cred că îl cunoaştem foarte bine şi îl apreciem toţi. Nu vreau să spun mai multe despre acest lucru acum şi nici să dau vreun nume. Important este să îl aducem pe cel pe care îl dorim şi care ne poate garanta calificarea la Euro-2016”, a spus Burleanu, lăsând să se înţeleagă faptul că noul selecţioner a fost deja ales.
Preşedintele FRF l-a atacat în termeni duri pe fostul şef al federaţiei, Mircea Sandu, despre care a afirmat că prin declaraţiile sale nu face decât „să semene discordie şi otravă” şi l-a sfătuit să îşi vadă de drumurile sale la DNA. „E un moment important în fotbalul românesc pe care unii oameni, precum Mircea Sandu, se grăbesc să îl afecteze, se grăbesc să semene discordie şi otravă. Îl sfătuiesc pe Mircea Sandu să îşi vadă de treburile domniei sale şi de drumurile pe care le are la DNA. Şi să fie mult mai atent la temele pe care trebuie să şi le facă atunci când este invitat să dea cu subsemnatul în faţa procurorilor. Domnul Mircea Sandu să ne lase puţin în pace pentru că avem treabă şi o facem bine. Face asta probabil din lipsă de ocupaţie”, a afirmat Burleanu.
De la renunţarea lui Victor Piţurcă la conducerea echipei naţionale, în oamenii de fotbal au vehiculat mai multe nume de antrenori care ar putea prelua funcţia de selecţioner, printre aceştia numărându-se Cosmin Contra, Dan Petrescu, Cosmin Olăroiu, Ladislau Boloni, Anghel Iordănescu sau Ioan Andone.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS