Acasă Sport Victorie la debut pentru voleibalişti

Victorie la debut pentru voleibalişti

-

DSC_5082

Voleibaliștii de la SCM-U Craiova au debutat aseară cu o victorie în noul sezon din Divizia A1. Oltenii au învins, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (25-23, 25-19, 25-19), pe Unirea Dej.  După un prim set mai ezitant, elevii lui Dan Pascu și-au revenit și nu au cedat nici un set. „În ciuda faptului că am câștigat cu 3-0, s-a văzut un trac la ambele echipe. Au fost multe faze în care s-a greșit din situații neforțate, dar băieții mei au strâns rândurile și au jucat bine în momentele grele. Trebuie să fim la fel de serioși în continuare“, a spus Pascu la finalul partidei. Căpitanul Laurențiu Lică a mărturisit că a avut emoții pentru debutul campionatului: „A ieșit cum nu se putea mai bine. Cred că în primul set a fost un moment psihologic, iar noi l-am depășit. Mai avem de pus la punct multe lucruri“. Pentru SCM-U Craiova au evoluat: Ghionea, Bicanic, Milev, Turjanin, Manda, Lică, Voinea, I. Ion, Mărieș – libero.

ȘTIRI VIDEO GdS

Prima centrală nucleară din Elveţia a fost deconectată

În 2017 cetăţenii din Elveţia s-au pronunţat în cadrul unui referendum pentru ieşirea din reţeaua nucleară. Acum, la Mühleberg, a fost deconectată...

Primarul din Poiana Mare a pierdut procesul cu ANI

Magistraţii de la Curtea Supremă au hotărât, miercuri, să admită recursul Agenţiei de Integritate în procesul intentat de Marin Vintilă, edilul din Poiana Mare.