22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRomânia U19, fără punct obţinut la turneul de la Tbilisi

România U19, fără punct obţinut la turneul de la Tbilisi

Reprezentativa Under 19 a României a ratat şansa de a se califica la Turul de Elită după ce a pierdut şi cel de-al treilea joc din grupa de calificare chiar în faţa Georgiei, gazda turneului preliminar, scor 1-3. Golul României a fost marcat de George Puşcaş, în minutul 1. Gazdele au înscris în minutele 9, 13 şi 47, informează frf.ro.

Selecţionerul Doru Isac a folosit următorii jucători: Răzvan Negrilă – Cristian Manea, Radu Crişan, Robert Gherghe, Marius Halmaghe – Silviu Balaure, Robert Căruţă (’38, George Ionaşcu), Vlad Olteanu – Andrei Ivan – Alexandru Tudorie (’65, Sadi Akari), George Puşcaş.

În celălalt meci al grupei, Cipru a pierdut cu Muntenegru, scor 3-6, clasamentul final al turneului de la Tbilisi arătând astfel: 1. Muntenegru 9 puncte (golaveraj 9-3), 2. Georgia 6 (6-4), 3. Cipru 3 (5-9), 4. România 0 (1-5).

La Turul de Elită, ultima rundă înainte de Euro 2015, se califică doar primele două echipe din cele 13 grupe plus echipa de pe locul trei cu cel mai bun punctaj obţinut în partidele cu primele două clasate. Pentru a se califica, tricolorii U19 aveau nevoie de un succes la două goluri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS