Acasă Sport România U19, fără punct obţinut la turneul de la Tbilisi

România U19, fără punct obţinut la turneul de la Tbilisi

-

Reprezentativa Under 19 a României a ratat şansa de a se califica la Turul de Elită după ce a pierdut şi cel de-al treilea joc din grupa de calificare chiar în faţa Georgiei, gazda turneului preliminar, scor 1-3. Golul României a fost marcat de George Puşcaş, în minutul 1. Gazdele au înscris în minutele 9, 13 şi 47, informează frf.ro.

Selecţionerul Doru Isac a folosit următorii jucători: Răzvan Negrilă – Cristian Manea, Radu Crişan, Robert Gherghe, Marius Halmaghe – Silviu Balaure, Robert Căruţă (’38, George Ionaşcu), Vlad Olteanu – Andrei Ivan – Alexandru Tudorie (’65, Sadi Akari), George Puşcaş.

În celălalt meci al grupei, Cipru a pierdut cu Muntenegru, scor 3-6, clasamentul final al turneului de la Tbilisi arătând astfel: 1. Muntenegru 9 puncte (golaveraj 9-3), 2. Georgia 6 (6-4), 3. Cipru 3 (5-9), 4. România 0 (1-5).

La Turul de Elită, ultima rundă înainte de Euro 2015, se califică doar primele două echipe din cele 13 grupe plus echipa de pe locul trei cu cel mai bun punctaj obţinut în partidele cu primele două clasate. Pentru a se califica, tricolorii U19 aveau nevoie de un succes la două goluri.

ȘTIRI VIDEO GdS

Amnistia fiscală, ultima strigare la ANAF de anulare a accesoriilor

Luni, 16 decembrie, este ultima zi în care persoanele fizice şi firmele mai pot depune cereri la Fisc pentru a beneficia de amnistia fiscală. Datornicii care plătesc datoria principală inclusiv pe 16 decembrie vor beneficia de anularea dobânzilor şi penalităţilor aferente, dacă au cerut acest lucru. Iată câţi datornici au beneficiat de OG nr. 6/2019 în Dolj.