Acasă Sport Liviu Dragomir s-a impus în Serbia

Liviu Dragomir s-a impus în Serbia

-

Spadasinul Liviu Dragomir, de la CS Universitatea Craiova, a câștigat Belgrad Trophy, un turneu satelit din cadrul Cupei Mondiale (seniori), desfășurat sâmbătă în capitala Serbiei, cu participarea sportivilor din 17 țări. Craioveanul a reușit o serie senzațională la Belgrad de șase victorii consecutive pe tabloul de eliminare directă, ceea ce i-a permis să-și adjudece trofeul.  „Dragomir a reușit să se relanseze în circuitul internațional. A revenit spectaculos în prim-planul performanței și ne bucură foarte mult, doarece a traversat o perioadă mai dificilă de câțiva ani, dar a fost susținut și încurajat de noi și de colegi“, a declarat antrenorul emerit Dumitru Popescu. CS Universitatea a avut șapte spadasini la competiția din capitala Serbiei. La masculin, Dorian Pârvan s-a clasat pe locul 14, Ionuț Trandafirescu a ocupat locul 17, Alin Mitrică a încheiat concursul pe locul 20, iar Alin Sbârcia a fost pe poziția a 36-a.
La feminin, Oana Puiu a ocupat locul 9, iar Alexandra Cârstea-Ionica a obținut locul 13.

ȘTIRI VIDEO GdS

Prima centrală nucleară din Elveţia a fost deconectată

În 2017 cetăţenii din Elveţia s-au pronunţat în cadrul unui referendum pentru ieşirea din reţeaua nucleară. Acum, la Mühleberg, a fost deconectată...

Primarul din Poiana Mare a pierdut procesul cu ANI

Magistraţii de la Curtea Supremă au hotărât, miercuri, să admită recursul Agenţiei de Integritate în procesul intentat de Marin Vintilă, edilul din Poiana Mare.