15.3 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPatru jucători de la CS Universitatea Craiova merg la naționale

Patru jucători de la CS Universitatea Craiova merg la naționale

Mâine, echipa de fotbal CS Universitatea Craiova va pleca într-un cantonament la Herculane. Staff-ul tehnic al echipei nu va putea conta pe serviciile a patru jucători. Primul este Andrei Ivan, care se află cu naționala Under 19 a României la Tbilisi, unde urmează să întâlnească reprezentativele Ciprului, Muntenegrului și Georgiei în preliminariile Euro 2015.

Al doilea este Thaer Bawab, care va evolua pentru naționala Iordaniei la jocurile amicale contra Kuwaitului, ce vor avea loc pe 10 şi 13 octombrie, la Amman.
Alt internațional este Nuno Rocha, care a fost chemat de selecţionerul Capului Verde în vederea celor două jocuri programate în preliminariile Cupei Africii pe Naţiuni, tur şi retur. Dacă ar fi fost apt, Kay ar fi fost convocat și el la națională alături de Nuno Rocha.
Cel de-al patrulea jucător al Craiovei care va merge să apere culorile țării sale natale este lituanianul Nerijus Valskis, care a fost convocat pentru jocurile cu Estonia şi Slovenia din preliminariile Campionatului European din 2016.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS