11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Curelea: Vom merge să facem un joc bun

Fotbal – Curelea: Vom merge să facem un joc bun

Costin Curelea crede într-un rezultat pozitiv în meciul cu Dinamo
Costin Curelea crede într-un rezultat pozitiv în meciul cu Dinamo

CS Universitatea Craiova a susținut astăzi o conferință de presă, în care antrenorul principal, Emil Săndoi, și căpitanul echipei, atacantul Costin Curelea, au prefațat partida de duminică, de la ora 21.00 (Look TV), din deplasare, cu Dinamo, contând pentru etapa a 10-a din Liga I.
„Întâlnim una dintre echipele bune din campionat, Dinamo are un lot valoros din punctul meu de vedere, îi au pe Bărboianu, Marius Alexe, Cosmin Matei, Steliano Filip, Rotariu, jucători buni pentru campionatul românesc, de perspectivă. În ceea ce ne privește, bineînțeles că este un joc cu importanța lui, prin prisma punctelor puse în joc. Ne propunem să obținem un rezultat bun la București și să adunăm cât mai multe puncte până la finalul turului. Ar fi fantastic să ne prelungim invincibilitatea din ultimul timp. În ceea ce privește lotul de jucători, nu avem probleme în afară de Brandan – suspendat, Kay – accidentat”, a spus Emil Săndoi.
„Pentru mine e un meci ca oricare altul, Dinamo este într-adevăr o echipă în formă, dar am demonstrat că putem câștiga orice meci, iar cel mai important lucru pe care l-am realizat după ultimele rezultate este că ne-am recăpătat încrederea. Vom merge să facem un joc bun acolo și să câștigăm cele trei puncte, iar dacă nu vom putea, măcar să nu pierdem. Dar, în momentul de față, ținând cont că și la ei au apărut accidentări și suspendări, cred că ne putem gândi la ceva bun de la acest meci, pentru că în apărare au anumite probleme”, a spus Costin Curelea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS