9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAlin Gavrilă nu exclude despărțirea de ACSVM Craiova

Alin Gavrilă nu exclude despărțirea de ACSVM Craiova

Alin Gavrilă (în roșu) speră ca elevii săi să câștige confruntarea cu Becicherecul Mic
Alin Gavrilă (în roșu) speră ca elevii săi să câștige confruntarea cu Becicherecul Mic

Divizionara C ACS Viitorul Municipal Craiova va întâlni astăzi, la Ișalnița, de la ora 15.00, pe CS Nuova Mama Mia Becicherecul Mic, într-o partidă contând pentru etapa a 6-a din Liga a III-a, seria 4. Antrenorul doljenilor, Alin Gavrilă, este convins că va fi o partidă grea, întrucât oaspeții ocupă locul trei, dar speră ca elevii săi să se trezească și să lupte pentru a ieși din subsolul clasamentului. „Va fi un meci foarte dificil pentru noi, suntem pe ultimul loc, iar ei sunt pe trei în clasament. Avem informații despre ei, astăzi (ieri -n.r.) o să studiem echipa adversă și sper ca în jocul de mâine (astăzi – n.r.) să fie concentrați și să se autodepășească. Avem toți jucătorii valizi și revine și Ionuț Șerban după suspendare. Dacă facem o analiză, am pierdut meciurile numai pe greșeli grave individuale. Degeaba am nume importante în echipă, dacă nu sunt toți jucătorii la același nivel din punct de vedere fizic. Rioșanu a venit după o lungă pauză de pregătire, Șerban la fel. Ei au venit la noi nepregătiți, iar acum, după o lună de muncă, sunt în parametri buni și sper ca mâine să aducă un plus echipei. Să nu-l uităm și pe Chirea, care a jucat la Liga a II-a și care a fost într-o situație asemănătoare, dar este un jucător care poate face diferența și contăm pe el. Avem nevoie și de puțin noroc ca să câștigăm, pentru că am pierdut data trecută, la Ineu, în minutul 93. Ghinioanele s-au ținut lanț de această echipă din prima etapă“, a spus Alin Gavrilă, pentru GdS.

A fost la un pas de a renunța la post

Alin Gavrilă a recunoscut că i-a trecut prin minte să renunțe, dar a fost întors din drum de conducători: „Nu mi-a fost frică de demitere, pentru că asta este soarta antrenorului la un moment dat. Sunt tânăr și o pot lua de la capăt. Poate mâine o să-mi joc ultima carte, dar important este ca echipa să-și revină, însă nu întotdeauna o schimbare aduce ceva bun. Sincer, eu nu am vrut să mă mai prezint de luni la antrenamente din proprie inițiativă, dar primarul m-a rugat să vin în continuare. Din partea conducerii avem liniște, ceea ce e bine. Avem niște oameni foarte capabili, din toate punctele de vedere, ne-au asigurat toate condițiile necesare și sper ca și băieții să înțeleagă faptul că au și obligații, nu numai drepturi, și să răsplătească eforturile conducerii cu rezultate bune“.
Partida ACS Viitorul Municipal Craiova – CS Nuova Mama Mia Becicherecul Mic va fi arbitrată de Dorin Petru Voina (Reșița), ajutat de Alin Gabriel Saraol (Deva) și Ramona Doriana Bunget (Târgu Jiu), observatori fiind desemnați Marius Zgovâncu, respectiv Sorin Sergiu Găman (ambii din Târgu Jiu).

Programul complet al etapei a 6-a din Liga a III-a, seria 4: astăzi, ora 15.00: ACS Viitorul Municipal Craiova – Nuova Mama Mia Becicherecul Mic, Pandurii II Târgu Jiu – CS Ineu, Millenium Giarmata – UTA Bătrâna Doamnă, Vulturii Lugoj – Minerul Mehedinţi; mâine, ora 15.00: Național Sebiş – Știința Turceni, CSO Filiași – Minerul Motru, FC Hunedoara va sta.
Clasament:
1. Național Sebiş 5 3 2 0 8-3 11
2. FC Hunedoara 5 3 2 0 7-4 11
3. Becicherecul Mic 4 3 1 0 15-2 10
4. UTA Bătrâna Doamnă 4 2 2 0 5-3 8
5. Millenium Giarmata 5 2 1 2 4-5 7
6. Vulturii Lugoj 5 2 1 2 3-4 7
7. Pandurii II Târgu Jiu 5 2 1 2 5-7 7
8. CSO Filiași 5 1 2 2 6-5 5
9. Minerul Mehedinţi 5 1 2 2 3-3 5
10. Minerul Motru 4 1 1 2 7-8 4
11. CS Ineu 4 1 0 3 2-11 3
12. Știința Turceni 4 0 2 2 2-6 2
13. ACSVM Craiova 5 0 1 4 2-8 1

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS