10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMedrea: Sunt convins că ne vom califica

Medrea: Sunt convins că ne vom califica

Preşedintele echipei CSM Vâlcea, Bogdan Medrea, a fost foarte bucuros că trupa antrenată de Erik Lincar va întâlni în 16-imile de finală ale Cupei României pe CSMS Iași, fiind ferm convins că vor sărbători calificarea în optimi săptămâna viitoare.
„Am picat cu unul dintre adversarii pe care îi doream, recunosc. Sunt convins că ne vom califica, s-a văzut şi la meciul cu ACS Poli Timișoara că băieţii ştiu să se lupte până la ultimul strop de energie la meciurile importante. Lumea va veni în număr mare la stadion, veţi vedea, va fi o emulaţie deosebită. Îi simţim pe vâlceni din ce în ce mai aproape de noi şi vrem să îi răsplătim printr-un cadou cât se poate de frumos: o calificare istorică“, a spus Bogdan Medrea, pentru site-ul oficial al grupării din Zăvoi.

“Suntem mulţumiţi că jucăm cu o echipă de Liga I, care cred că nu este cu mult mai valoroasa ca noi. Ne dă speranţe acest joc, mai ales dacă îl vom disputa pe propriul teren. Sunt convins că va veni multă lume la stadion, vâlcenii sunt dornici de fotbal de calitate şi ne vor încuraja pe tot parcursul întâlnirii, ne vor purta spre o victorie importantă”, a spus antrenorul Erik Lincar.
Până la partida de săptămâna viitoare, din Cupa României, CSM Vâlcea va întâlni sâmbătă, de la ora 11.00, în deplasare, pe Metalul Reșița, într-un meci contând pentru etapa a 4-a din Liga a II-a, seria 2.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS