10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDinamyk și CSS Craiova, pe podium la Brașov Juniors Cup

Dinamyk și CSS Craiova, pe podium la Brașov Juniors Cup

Formațiile Dinamyk și CSS Craiova au cu ce se lăuda după participarea la turneul internațional Brașov Juniors Cup, ajuns la a șaptea ediție (10-14 august).

Dinamyk a ocupat poziția secundă la juniori D (copii născuți în anul 2002), după ce a înregistrat următoarele rezultate: în grupă: 2-0 cu CS Brașovia (au marcat: Radu, Serdaru), 2-1 cu Viitorul Argeş Pitești (Badea, Serdaru), 3-0 cu Concordia Chiajna (Radu, Serdaru, Mujea), 6-0 cu LPS Iași (Radu, Mujea, Stan, Velea, Badea, Popescu); sferturi de finală: 3-0 cu Dunav Ruse (Radu, Badea 2); semifinală: 1-0 cu Olimpia Satu Mare (Antonie); finală: 0-2 cu Junior Bucureşti.

„Pot spune că sunt mulțumit de rezultatele obținute, mai ales că nu am avut la dispoziție întreg lotul, trei dintre jucătorii de bază fiinfiind accidentați. Anul viitor nu mai ratăm trofeul”, a declarat antrenorul juniorilor D de la Dinamyk, Costel Dumitrașcu, pentru GdS.

Iată lotul formației din Bănie: Robert Mândru (a fost desemnat portarul turneului), Răzvan Marcu, Sebastian Velea, Mihai Stan, Robert Antonie, Patrick Zătreanu, Darius Badea, Alex Mujea, Răzvan Radu, Sebastian Buzică, Martin Serdaru, Florin Trană, Mihai Boborică, Raul Popescu.

 

Trupa lui Alin Staicu a ratat trofeul la penaltiuri

 

Cealaltă formație care a avut o evoluție demnă de aplaudat, CSS Craiova, a terminat pe doi la juniori C (copii născuți în 2001). Trupa lui Alin Staicu a înregistrat în faza grupelor următoarele rezultate: 3-0 cu Steaua Dunării Galați (Albu – 2, Manolache), 2-2 cu Viitorul Cluj (Albu, Manolache), 1-0 cu Forex Brașov (Albu), 4-1 cu Zimbru Chișinău (Pascu – 2, Manolache – 2). În sferturi, CSS a dispus cu 6-0 de FC Brașov (Pascu – 3, Manolache – 2, Albu), în semifinală a trecut cu 1-0 de CSS Slatina (Manolache), iar în finală a cedat dramatic în fața echipei Tatran Prešov. A fost 1-1 în timpul regulamentar, golul craiovenilor a fost reușit de Pascu, iar loviturile de departajare Prešov s-a impus cu 9-8. Pentru olteni au marcat Albu, Pascu, Andy Manolache, Sârmon, Manea, Stoicescu, Andrei Manolache, Muga, și au ratat Nițuică, Vlad Popa, Munteanu, Stoica.

„Am muncit mult ca să ajungem în finală și am luptat pentru trofeu, dar norocul nu a fost de partea noastră. Vreau să-i mulțumesc în mod special domnului Laurențiu Ciurel, directorul CEO, pentru sprijinul acordat”, a declarat antrenorul CSS-ului, Alin Staicu, pentru GdS.

Lotul echipei CSS Craiova i-a cuprins pe următorii: Andrei Manolache, Luigi Deselnicu – Răzvan Stoicescu, Cristi Manea, Dragoș Albu, Răzvan Muga, Florin Stoica, Răzvan Nițuică, Francesco Pascu, Andy Manolache, Antonio Cucit, Flavius Pipercă, Eric Târșoagă, Antonio Munteanu, Raul Floarea, Vlăduț Popa.

De menționat că Dragoș Albu a fost desemnat jucătorul turneului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS