10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDoljenii au emoţii la retrogradare

Doljenii au emoţii la retrogradare

Runda a 21-a din Liga a III-a, seria 3, a consemnat rezultate mai puţin scontate şi, în acest moment, cele şase echipe aflate în play-out sunt diferenţiate de doar trei puncte, cu o etapă înainte de terminarea sezonului regulat.
ACS Podari a pierdut în deplasare, cu Viitorul Domneşti, scor 0-1, gazdele punctând prin I. Popescu (’43). După acest rezultat, gruparea doljeană se află la un singur punct de primul loc retrogradabil, şi situaţia nu este deloc roz, fapt confirmat şi de antrenorul Bogdan Vrăjitoarea. „Acum s-a încurcat de tot situaţia. Orice se poate întâmpla în play-out. Nu trebuia să pierdem jocul de la Domneşti, însă s-a întâmplat. A fost o primă repriză echilibrată, iar la finalul ei am primit golul. În partea secundă am dominat, dar n-am reuşit să marcăm. Toate echipele sunt la trei puncte, însă nu ne facem probleme în privinţa retrogradării“, a afirmat Bogdan Vrăjitoarea, pentru GdS.
Acesta a mizat pe următorii jucători: Turieanu – Orban, Ignat, Dreşcă, Ciocioană (’79, Slavu) – Stoica (’87, Dicu), Jianu, Dina (’76, Crângoiu), Răduţ (’50, Bălmău), Preda – Buciuman.

ACSVM Craiova a remizat la Baloteşti

Cealaltă echipă din Dolj, ACS Viitorul Municipal Craiova, a obţinut sâmbătă o remiză, scor 1-1, în deplasare, cu FC Baloteşti, însă rezultatul a contat doar pentru statistică. Elevii lui Alin Gavrilă au deschis scorul prin Mirescu (’65), din penalti, iar gazdele au izbutit egalarea în minutul 91, prin Funieru.
„Pentru moralul echipei ar fi contat această victorie. Am fost mulţumit de prestaţia jucătorilor, însă am primit iar gol în ultimele minute de joc. În ultima etapă vom avea un nou meci fără miză pentru noi, cu Vişina Nouă, şi aşteptăm să intre Dinamo II în play-out în locul celor de la Metaloglobus“, a declarat, pentru GdS, antrenorul craiovenilor, Alin Gavrilă, care a folosit următorii jucători: Surdu – Chiriţă, Gheorghiţă, Fruntelată (’70, Sgubin), Istudor – Ştoiu (’73, Năstăsie), Flori – Badea, L. Scarlat (’90, Giovanoti), Mirescu (’70, Ţucă) – Tudor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS