16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFCU refuză să joace cu FC Olt

FCU refuză să joace cu FC Olt

După câteva zile de haos, la FC Universitatea Craiova au apărut şi primele semne bune. Finanţatorul Adrian Mititelu a reuşit să-i convingă pe fotbalişti să-şi continue activitatea, aceştia intrând în cantonament aseară, şi, conform programării, jocul de mâine, de la Slatina, cu FC Olt, trebuie să se dispute. „Din partea FCU Craiova nu ne-a venit în scris nici o solicitare pentru amânarea primelor două meciuri din startul acestui an. Din câte ştiu eu, ei au trimis pe la începutul lui ianuarie o cerere de amânare a startului campionatului, la care li s-a răspuns negativ! Dar nu la începutul acestei săptămâni, aşa cum au anunţat pe site-ul lor. În condițiile acestea, FCU Craiova trebuie să se prezinte la Slatina pentru meciul cu FC Olt“, a declarat ieri la prânz, pentru fanatik.ro, Adrian Rămureanu.
La rândul său, clubul a postat aseară un comunicat în care se precizează că tocmai s-a depus solicitarea de amânare a primelor două jocuri şi că FRF trebuie s-o aprobe.
„Am discutat cu cei din conducere şi s-a hotărât să ne reluăm pregătirea, mâine (astăzi – n.r.) urmând să avem două antrenamente. De meci nu ştiu ce să spun, nouă ni s-a transmis că nu am juca sâmbătă, că s-ar reprograma. Mai multe nu comentez“, a spus Robert Săceanu, pentru GdS.

Napoli şi Trică
se încălzesc
pentru banca tehnică

În ceea ce priveşte banca tehnică, lucrurile sunt la fel de confuze ca şi până acum, în sensul că de pregătirea echipei s-ar putea ocupa tot secundul Dragoş Bon, în privinţa „principalului“ existând două variante: Nicolo Napoli şi Eugen Trică. Reamintim că italianul, care este încă sub contract cu FC Universitatea, a afirmat zilele trecute că va veni astăzi la Craiova şi va discuta cu Adrian Mititelu despre viitorul său. Între timp, finanţatorul grupării alb-albastre s-a orientat spre Trică, sperând să se apropie din nou de socrul acestuia, Ilie Balaci, ceea ce ar da foarte bine la capitolul imagine în acest moment. La rândul său, Eugen Trică ezită să accepte, cerând răgaz de gândire până astăzi. „Da, am vorbit cu Adrian şi am cerut timp de gândire până mâine (astăzi -n.r.). Dacă vin, o fac pentru echipă. FC Universitatea nu este echipa noastră de suflet? Pentru culori aş veni, nu pentru bani sau pentru altceva. Nu vreau să vorbesc mai multe despre acest subiect în momentul de faţă. O voi face mâine (astăzi – n.r.), când voi avea, cu siguranţă, un răspuns“, a spus Eugen Trică, pentru GdS.
Fostul tehnician al arădenilor de la UTA a mai spus că a uitat deja incidentul cu Adrian Mititelu petrecut în mai 2010, la primul său mandat la FCU, când i-a spart parbrizul limuzinei finanţatorului craiovean, incidentul ajungând în atenţia poliţiei. „Ne-am împăcat de atunci. A fost de mult chestia aia, am uitat şi eu, şi el ce s-a întâmplat. Suntem din nou prieteni şi contează ce va fi, nu ce a fost“, a comentat Eugen Trică.

Oprescu: Noi am pregătit meciul

Spre deosebire de Craiova, la Slatina nu pluteşte incertitudinea privind disputa de sâmbătă. Antrenorul echipei FC Olt, Dan Oprescu, nu mizează pe faptul că jucătorii de la FCU Craiova nu se vor prezenta pe „1 Mai“ şi şi-a ţinut fotbaliştii conectaţi la fotbal. „Noi am pregătit meciul aşa cum era normal şi aşteptăm să jucăm partida cu FC Universitatea. Nu ne interesează ceea ce se întâmplă la ei, dacă se prezintă sau nu. Noi vrem să câştigăm şi vom face tot posibilul să reuşim. FC Universitatea Craiova are jucători buni, care pot face diferenţa, chiar dacă nu s-au pregătit la fel de intens ca noi. Victoria cu FCU va fi importantă pentru play-off dacă vom reuşi să ne impunem, la fel ca şi punctele din partidele următoare“, a precizat Dan Oprescu, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS