19.5 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Eugen Trică: Până mâine voi lua o decizie cu privire la venirea mea la FCU

Fotbal – Eugen Trică: Până mâine voi lua o decizie cu privire la venirea mea la FCU

După câteva zile de haos, la FC Universitatea Craiova au apărut şi primele semne bune. Surse din cadrul clubului oltean susţin că finanţatorul Adrian Mititelu a reuşit să-i convingă pe fotbalişti să-şi continue activitatea, aceştia urmând să intre în cantonament din această seară. De mâine îşi vor relua pregătirea în vederea susţinerii jocului cu FC Olt, de la Slatina, programat sâmbătă, de la ora 11.00, dar locul de desfăşurare al antrenamentului nu s-a stabilit momentan.

Adrian Mititelu este la un pas să dea şi o lovitură de imagine, el negociind astăzi cu Eugen Trică preluarea echipei. Ginerele lui Ilie Balaci a afirmat, pentru GdS, că este tentat să o preia pe FCU, dar că mâine va oferi un răspuns concret. „Da, am vorbit cu Adrian şi am cerut timp de gândire până mâine. Dacă vin, o fac pentru echipă. FC Universitatea nu este echipa noastră de suflet? Pentru culori aş veni. Nu vreau să vorbesc mai multe despre acest subiect în momentul de faţă. O voi face mâine, când voi avea cu siguranţă un răspuns”, a spus Eugen Trică, pentru GdS.
Fostul tehnician al arădenilor de la UTA a mai spus că a uitat deja incidentul cu Adrian Mititelu petrecut în mai 2010, la primul său mandat la FCU, când i-a spart parbrizul finanţatorului craiovean, care a depus şi o plângere la poliţie. „Ne-am împăcat de atunci. A fost de mult chestia aia, am uitat şi eu şi el ce s-a întâmplat. Suntem din nou prieteni şi contează ce va fi, nu ce a fost”, a comentat Eugen Trică.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS