16.7 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTenis - Irina Begu şi Maria Irigoyen au câştigat finala probei de dublu la Rio de Janeiro

Tenis – Irina Begu şi Maria Irigoyen au câştigat finala probei de dublu la Rio de Janeiro

Perechea formată din jucătoarea română de tenis Irina Begu (foto) şi argentinianca Maria Irigoyen a câştigat proba de dublu din cadrul turneului WTA de la Rio de Janeiro (Brazilia), dotat cu premii totale de 250.000 de dolari, după o victorie cu 6-2, 6-0 în finala cu cuplul Johanna Larsson (Suedia)/Chanelle Scheepers (Africa de Sud), informează Agerpres. Begu şi Irigoyen şi-au adjudecat titlul după doar 54 de minute de joc şi odată cu acesta un cec de 12.300 dolari şi 280 puncte WTA. 

Irina Begu, care s-a oprit în sferturile probei de simplu, după eşecul în faţa braziliencei Teliana Pereira, cu 4-6, 4-6, şi-a trecut în palmares al treilea titlu la dublu din cinci finale WTA jucate în carieră. Irina a mai câştigat două titluri, unul în 2012 la Hobart, alături de Monica Niculescu, şi altul anul trecut la ‘s-Hertogenbosch, alături Anabel Medina Garrigues (Spania). În 2012 a pierdut finalele de la Fes (unde a jucat în pereche cu Alexandra Cadanţu) şi Luxembourg (alături de Monica Niculescu).
Totodată, românca a primit 6.175 dolari şi 78 puncte WTA pentru atingerea sferturilor de finală la simplu (unde ajunsese din calificări).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS