5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportInvitaţie la spectacol voleibalistic

Invitaţie la spectacol voleibalistic

http://www.youtube.com/watch?v=_iSukt48-6M

Iubitorii de volei din Craiova vor putea vedea sâmbătă două partide foarte interesante din prima ligă. Echipa feminină a SCM-U Craiova va întâlni, de la ora 13.00, în Sala Sporturilor „Ion Constantinescu“, pe CSM Târgovişte, iar formaţia masculină pregătită de Dănuţ Pascu va primi replica grupării Phoenix Şimleul Silvaniei, în Sala Polivalentă, începând cu ora 17.00.

Cele două echipe de volei din Craiova vor evolua pe teren propriu sâmbătă. Dacă fetele vor înfrunta ocupanta locului cinci în clasamentul Diviziei A1, CSM Târgovişte, de la ora 13.00, în Sala Sporturilor „Ion Constantinescu“, băieţii vor avea un joc mai uşor, urmând să întâlnească formaţia de pe locul opt, Phoenix Şimleul Silvaniei, începând cu ora 17.00, în Sala Polivalentă. Ambele partide vor conta pentru etapa 21-a din Divizia A1.
Antrenorul grupării masculine de volei, Dănuţ Pascu, este convins că jucătorii săi se vor impune dacă vor trata jocul serios, oaspeţii fiind destul de periculoşi în ultimele partide. „Şimleul este o echipă care a făcut două transferuri în pauza de iarnă, joacă mai bine în retur decât în prima parte a campionatului. Cred că este şi o presiune din partea conducerii clubului să obţină rezultate bune. Şimleul este o formaţie care se leagă de orice meci şi încearcă să scoată maximum. Asta nu înseamnă că îmi este frică de Şimleu. Consider că am o echipă bună, care capătă la fiecare meci mai multă omogenitate, consistenţă şi maturitate. Evident, obiectivul meu este de a câştiga acest joc“, a afirmat tehnicianul Dănuţ Pascu. Acesta nu s-a arătat deranjat că va disputa partida în acelaşi timp cu Memorialul „Ion Oblemenco“ la fotbal, având încredere că iubitorii de volei vor veni la sală pentru partida cu Phoenix Şimleul Silvaniei, la care evoluează şi trei foşti jucători care au trecut pe la SCM-U: Teleleu, Pop şi Rus. „Nu ştiam nimic despre turneul de fotbal, însă nu ne afectează. La volei ne-am creat un anumit public şi nu am emoţii că nu vor veni spectatori“, a mai precizat Pascu.

Fetele vor un punct

Antrenorul secund al echipei feminine de volei de la SCM-U Craiova, Alexandru Cosma, nu crede într-un succes în faţa nou-promovatei CSM Târgovişte, însă speră să obţină un punct. „CSM Târgovişte este o echipă completă, valoroasă dacă luăm jucătoarele individual. Ne dorim foarte mult să luăm un punct sau să facem un joc cât mai bun, care să ne dea speranţe pentru meciul următor, restanţa de la Piatra Neamţ“, a punctat Cosma.
SCM-U Craiova se află pe locul 7 în clasamentul Diviziei A1 la volei feminin, cu 25 de puncte, fiind urmată de CSM Lugoj şi Unic Piatra Neamţ, cu câte 23 de puncte. La masculin, lucrurile sunt destul de clare, SCM-U aflându-se pe locul 3, la cinci puncte distanţă de locul 4, şi cu un meci mai puţin disputat, cu două etape înainte de finalul sezonului regulat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS