15.1 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Dosarul lui Paul Zarna a fost respins, şase candidaţi vor participa la alegerile FRF

Fotbal – Dosarul lui Paul Zarna a fost respins, şase candidaţi vor participa la alegerile FRF

Dosarul de candidatură al lui Paul Zarna la preşedinţia FRF a fost respins de comisia de validare, astfel încât la alegerile din 5 martie vor participa şase persoane, Gheorghe Popescu, Gheorghe Chivorchian, Vasile Avram, Marcel Puşcaş, Răzvan Burleanu şi Sorin Răducanu, informează Mediafax. Dosarul de candidatură al lui Paul Zarna a fost respins deoarece acesta nu a făcut dovada studiilor superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă.

Vineri au fost validate candidaturile fostului preşedinte al cluburilor Ceahlăul, FCM Bacău şi Poli Timişoara, Gheorghe Chivorchian, fostului preşedinte al CCA Vasile Avram şi fostului fotbalist Marcel Puşcaş. Chivorchian a fost reprezentat în faţa Comisiei de validare a candidaturilor de un avocat, la fel Marcel Puşcaş, iar Vasile Avram a fost reprezentat de fiul său, Marius Avram.
Joi, au fost validate alte trei dosare, cele ale candidaţilor Gheorghe Popescu, Răzvan Burleanu şi Sorin Răducanu. Astfel, numărul candidaţilor care îşi vor „disputa” la 5 martie postul de preşedinte al FRF, în cadrul Adunării Generale a forului, este de şase.
Actualul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a anunţat că nu mai doreşte încă un mandat la şefia instituţiei, dar a precizat că îl sprijină la alegeri pe Gheorghe Popescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS