22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVicecampionii „turează motoarele“ pentru meciul de la Galaţi

Vicecampionii „turează motoarele“ pentru meciul de la Galaţi

Pandurii Târgu Jiu a revenit ieri la antrenamente, după o pauză de două zile de la terminarea celui de-al doilea stagiu de pregătire din Antalya. Antrenorul Cristi Pustai a avut la dispoziţie 22 de jucători, care s-au pregătit pe stadionul din Târgu Jiu, în vederea disputării primului meci oficial din acest an, cu Oţelul Galaţi, programat sâmbătă, de la ora 19.00 (Digi Sport), în deplasare.
La prima şedinţă pe plan local au fost prezenţi următorii jucători: portari: Răzvan Stanca, Michal Gliwa; jucători de câmp: Bogdan Unguruşan, Paraskevas Christou, Erico da Silva, Iulian Mamele, Doru Bratu, Marko Momcilovic, Sipoto Bohale, Paul Anton, Nicandro Breeveld, Elton da Silva, Alin Buleică, Paulinho, Dan Nistor, David Distefano, Alexandru Ciucur, Viorel Nicoară, Călin Cristea, Cristi Bud, Alex dos Santos şi Feiz Shamsin. Printre fotbaliştii prezenţi a fost şi mijlocaşul Călin Cristea, care oficial a ratat stagiul al doilea din Antalya din cauza unei accidentări, însă în realitate nu mai intră în vederile staff-ului tehnic şi urmează să facă tuşa până la sfârşitul sezonului, cât mai are contract.
La finalul antrenamentului, atacantul Cristi Bud s-a arătat mulţumit că a venit la gruparea gorjeană şi speră să se califice din nou în cupele europene. „Sunt bucuros că am revenit la o echipă care se luptă pentru cupele europene. Cred că sunt într-o formă bună, dar sper ca în fiecare meci să evoluez tot mai bine şi să înscriu cât mai multe goluri. Aşteptam începutul returului şi sper ca la Galaţi să obţinem o victorie“, a afirmat Cristi Bud, pentru site-ul oficial al clubului.
Elevii lui Cristi Pustai se vor pregăti la Târgu Jiu până mâine, iar joi va fi programată plecarea spre Galaţi, pentru meciul de sâmbătă cu Oţelul, contând pentru etapa a 20-a din Liga I.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS