22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPatru medalii pentru craioveni la Memorialul „Leo Mateiţă“

Patru medalii pentru craioveni la Memorialul „Leo Mateiţă“

\n

Sala de scrimă a Liceului cu Program Sportiv „Petrache Trişcu“ din Craiova a găzduit, la sfârşitul săptămânii trecute, Cupa „LPS Petrache Trişcu“, masculin şi feminin, cu menţiunea că la masculin concursul s-a numit Memorialul „Leonard Mateiţă“, în amintirea fostului spadasin de la liceul craiovean, trecut în nefiinţă anul trecut, la numai 19 ani, după un accident de motocicletă.
Competiţia s-a bucurat de o participare numeroasă, fiind prezenţi peste 150 de sportivi de la 11 cluburi. S-a concurat la patru categorii de vârstă: 8-9 ani, 10-11 ani, 12-13 ani şi 14-15 ani, iar LPS „Petrache Trişcu“ a oprit acasă patru medalii: una de aur – prin Mihai Bigea (categoria 14-15 ani), una de argint – prin Ştefan Bivolaru (categoria 14-15 ani) şi două de bronz, prin Andrei Dogaru (categoria 14-15 ani) şi Robert Marcea (categoria 10-11 ani).
Organizatorii s-au arătat mulţumiţi de rezultatele obţinute de sportivii craioveni la această întrecere. „Având în vedere că a fost primul concurs din acest an, ne putem declara mulţumiţi de rezultate. A fost un nivel foarte bun al competiţiei, la întreceri participând şi sportivi de la cluburi private. Un lucru îmbucurător a fost faptul că sala era arhiplină“, a declarat Mădălina Mincu, unul dintre antrenorii de la LPS „Petrache Trişcu“. La competiţie a asistat şi familia regretatului Leo Mateiţă, mama fostului spadasin oferind premii constând în fanioane, diplome şi tricouri inscripţionate cu chipul lui Leo.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS