Acasă Sport România va întâlni Serbia în Fed Cup

România va întâlni Serbia în Fed Cup

-

Echipa naţională de tenis a României şi-a aflat ieri adversara din playoff-ul Fed Cup. Serbia va veni la Bucureşti pentru a-şi apăra locul în a doua Grupă Mondială, iar întâlnirea se anunţă de foc. Gradul de dificultate al partidei va depinde şi dacă echipa adversă va apela la primele ei două rachete, Ivanovic şi Jankovic. Ivanovic a jucat două meciuri în 2013 în Fed Cup, împotriva Germaniei, iar Jankovic n-a mai evoluat în prestigioasa competiţie din 2012, împotriva Cehiei şi Rusiei.
Partida va avea loc în perioada 19-20 aprilie, fiind compusă din cinci jocuri, patru la simplu şi unul la dublu. În prima zi se vor desfăşura două dueluri la simplu, iar în a doua, celelalte trei. Serbia tocmai a pierdut în primul tur al celei de-a doua Grupe Mondiale în Canada, fiind învinsă cu scorul de 3-1. Echipa folosită de Serbia în această confruntare a fost: Vesna Dolonc (117 WTA), Jovana Jaksic (149 WTA), Aleksandra Krunic (152 WTA) şi Nina Stojanovic. România a reuşit o demonstraţie de forţă la Budapesta, învingând Ungaria, Marea Britanie, Letonia şi Ucrania. Echipa ţării noastre nu a mai ajuns în play-off-ul Grupei Mondiale II din anul 1999. Celelalte partide din barajul de promovare în Grupa Mondială 2 sunt: Olanda – Japonia, Suedia – Thailanda şi Brazilia – Elveţia, primele echipe fiind gazdă.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Duceți la bun sfârşit nişte proiecte dificile. Sunteți hotărât în ceea ce faceți, iar acest lucru vă aduce succesul. Apar cheltuieli...

Inspector de muncă, acuzat de luare de mită

Procurorii doljeni au reţinut un craiovean de 45 de ani, angajat al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Dolj. Anchetatorii susţin că inspectorul de muncă a cerut o mită de 1.500 de lei administratorului a două societăţi comerciale.