11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal – Ovidiu Stângă: Echipa s-a mişcat bine!

Fotbal – Ovidiu Stângă: Echipa s-a mişcat bine!

http://www.youtube.com/watch?v=JXjLWJL1-2k” frameborder=

Antrenorul formaţiei CS Universitatea Craiova, Ovidiu Stângă, s-a arătat mulţumit, într-un interviu acordat site-ului oficial al clubului, de modul în care au evoluat Curelea şi colegii săi în amicalul cu Dinamo II Dresda, câştigat cu 4-0, considerându-l „un antrenament reuşit”.  

– CS Universitatea – Dinamo 4-0. Sună frumos?

– A fost un antrenament reuşit. Este îmbucurător faptul că ne creăm ocazii, că suntem proaspeţi în faţa porţii, luăm decizii bune. În rest, ne dă puţin dureri de cap faptul că nu ne putem baza pe toţi jucătorii şi sperăm ca în perioada următoare să-i aducem uşor-uşor la optimă pentru a juca un meci întreg.

– Ce te-a mulţumit cel mai tare din partida de astăzi (ieri – n.r.)?

– În primul mă mulţumeşte atitudinea jucătorilor, faptul că ne creăm ocazii, că, uşor-uşor, relaţiile de joc încep să apară. De ce să nu remarc şi evoluţia lui Ganea, care a avut două asisturi şi un gol, dar, per-total, echipa s-a mişcat foarte bine.

– Sunt şi lucruri care te-au nemulţumit?

– Pe anumite faze ale jocului, pentru că şi adversarul şi-a creat ocazii. Am gafat de multe ori pe faze fixe, nu ne-am respectat sarcinile aşa cum a trebuit. Pentru că e destul de greu ca într-o perioadă scurtă să schimbi mentalitatea jucătorului român pentru meciurile amicale.

– Aceste 12 zile din Antalya sunt suficiente pentru a remedia aceste probleme de care spui?

– Eu sper să le reglăm, dar numai şi numai de ei depinde. Ce depinde de noi facem. Cu o comunicare mai bună între ei sper să le remediem.

Care este situaţia lui Izvoranu, am observat că a ieşit prematur din joc?

– Asta ţine de staff-ul medical. A simţit o durere la picior. Sperăm să nu fie ceva grav, urmând să vedem în zilele următoare ce se întâmplă cu el.

Ce va urma?

– Vor urma mâine (astăzi – n.r.) două antrenamente. Poimâine unul sau poate chiar două în funcţie de cum ne pregătim mâine (astăzi – n.r.), urmând ca în data de 8 să avem al doilea meci amical. În rest ne dorim ca antrenamentele să se desfăşoare cât mai pozitiv, să participe toţi sută la sută, iar noi cei de pe margine să-i ajutăm cât ţine de noi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS