10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportReunire de 10... jucători la ACSVM Craiova

Reunire de 10… jucători la ACSVM Craiova

Echipa din Liga a III-a, seria 3, ACS Viitorul Municipal Craiova, s-a reunit ieri-dimineaţă pe stadionul „Işalniţa“, unde îşi dispută meciurile de pe teren propriu. La prima întâlnire din acest an au fost prezenţi doar zece jucători, mijlocaşul Bogdan Buşică fiind singurul care a lipsit din cauza unei răceli. În aceste condiţii, antrenorul Nicu Năstăsie aşteaptă întăriri pentru a continua campionatul în condiţii optime. „Din informaţiile mele, vom merge mai departe, însă va trebui să aducem mai mulţi jucători. Momentan lucrez cu lotul pe care îl am la dispoziţie şi sper ca în cel mai scurt timp să vină întăriri“, a afirmat Nicu Năstăsie, pentru GdS.
La reunire au fost prezenţi următorii: portari: Nicuşor Grecu, Adrian Surdu; jucători de câmp: Constantin Scarlat, Lucian Scarlat, Alin Stancu, Dănuţ Stancu, Dragoş Ştoiu, Mihai Chiriţă, Alin Bratoveanu şi Cosmin Trică.
Pregătirea va continua pe plan local până pe 25 ianuarie, moment în care se va pleca într-un cantonament în staţiunea Băile Felix, iar vizita medicală va avea loc pe 22 ianuarie, la Policlinica pentru Sportivi din Craiova. Lotul ACSVM Craiova este foarte „subţire“ din cauza plecărilor de jucători, nu mai puţin de şase titulari fiind împrumutaţi la colega de serie CS Podari. Este vorba de fundaşii Alexandru Dreşcă, Dănuţ Ciocioană şi mijlocaşii Eduard Dina, Louis Copilescu, Florin Jianu şi Costi Răduţ.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS