5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCuplaj neaşteptat de handbal şi baschet mâine

Cuplaj neaşteptat de handbal şi baschet mâine

Handbalistele de la SCM Craiova şi-ar fi dorit ca partida de pe teren propriu cu CSM Bucureşti, din etapa a zecea a Ligii Naţionale, să se dispute sâmbătă, 11 ianuarie, la ora 16.30, şi nu mâine, cum era programată oficial etapa, pentru a fi odihnite după ce duminică au disputat un meci restant la Baia Mare. În primă fază, clubul CSM Bucureşti a acceptat ca jocul să se dispute sâmbătă, iar craiovenii au început să promoveze meciul pe reţelele de socializare. Numai că ieri-dimineaţă s-au pomenit cu o hârtie din partea clubului bucureştean care cerea ca partida să se dispute conform programării iniţiale, adică miercuri. „Iniţial, cei de la CSM Bucureşti au acceptat să jucăm sâmbătă, dar acum ne-au anunţat că vor miercuri. Nu ne convine deloc, pentru că echipa noastră a jucat duminică la Baia Mare şi tocmai de aceea ceruserăm să jucăm sâmbăta viitoare, dar nu avem ce face. Etapa este programată miercuri“, a precizat, pentru GdS, Bogdan Bălan, directorul SCM Craiova.

Interesant este că alte echipe care au jucat în weekendul trecut partide restante din 2013 nu vor disputa mâine meciuri, ci tot în weekend, pentru a se putea odihni, iar în situaţia Craiovei oaspeţii au luat o decizie cel puţin răutăcioasă.
O altă problemă în programarea meciului mâine este faptul că în aceeaşi zi în Polivalentă joacă şi echipa masculină de baschet SCM-U Craiova în Liga Balcanică, cu israelienii de la Galil Gilboa, ceea ce presupune antrenamente, dar şi timp pentru a lipi pe parchet stikerele cu sponsorii competiţiei. Astfel, mâine va fi cuplaj la Sala Polivalentă, iar un bilet de intrare la ambele partide, de la ora 16.00, respectiv 19.00, va costa şapte lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS