12 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Rusescu va fi împrumutat de FC Sevilla la Sporting Braga

Fotbal – Rusescu va fi împrumutat de FC Sevilla la Sporting Braga

Atacantul Raul Rusescu va fi împrumutat, în perioada de transferuri din ianuarie, de formaţia spaniolă FC Sevilla echipei portugheze Sporting Braga, clubul lusitan având opţiunea de a-l cumpăra pe jucătorul român în vară, a declarat impresarul Victor Becali. „Este un pas bun, pentru că sunt convins că va juca titular la Braga. Ei au şi o opţiune de cumpărare din vară. Pentru Raul este important să joace şi atunci am ales această soluţie, care convine şi clubului şi jucătorului şi se va perfecta în zilele următoare”, a spus Becali, la Sport.ro.

Golgheterul Ligii I în sezonul trecut, Raul Rusescu, a fost transferat, în iunie, de la Steaua la echipa FC Sevilla, cu care a semnat un contract pe cinci ani. Sevilla a plătit clubului bucureştean suma de 2,2 milioane de euro pentru Rusescu. El a evoluat în şapte partide pentru formaţia spaniolă, dintre care numai una în campionat, marcând trei goluri, toate în Liga Europa.
Braga, formaţie eliminată din play-off-ul Ligii Europa de Pandurii Târgu Jiu, ocupă locul 7 în prima ligă portugheză, cu 19 puncte, în 14 etape. Pe primele trei locuri sunt clasate Sporting Lisabona, FC Porto şi Benfica, toate cu câte 33 de puncte, despărţite de golaveraj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS