17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - CSM Piteşti a câştigat Cupa "Moş Crăciun"

Fotbal – CSM Piteşti a câştigat Cupa „Moş Crăciun”

\n

Prima ediţie a Cupei „Moş Crăciun”, competiţie organizată de AJF Dolj, în colaborare cu FRF, SCM Craiova şi DJST Dolj, destinată copiilor născuţi în 2004, desfăşurată sâmbătă, în Sala „Voinţa” şi Sala Sporturilor „Ion Constantinescu”, s-a bucurat de un real succes. Trofeul a fost adjudecat de juniorii de la CSM Piteşti, care s-au impus în finală în faţa celor de la Dinamyk Craiova, cu scorul de 2-0, golurile fiind marcate de Alexandru Mitrache şi de Eduard Simionescu. Lotul formaţiei CSM Piteşti i-a cuprins pe: Răzvan Luca – Eduard Coşoi, Antonio Petre, Alin Birleanu, Eduard Popescu, Mario Dobre, Alexandru Mitrache şi Eduard Simionescu.

Pe ultima treaptă a podiumului a urcat FC Universitatea Craiova, care a câştigat cu 2-1 finala mică a competiţiei, unde a avut-o oponentă pe Şcoala de Fotbal „Dani Coman” Piteşti.

Au fost acordate şi câteva premii speciale, după cum urmează: Alexandru Capac (FC Universitatea Craiova) – cea mai tânără speranţă, Mario Popescu („Dani Coman” Piteşti) – cel mai bun portar, Alexandru Mitrache (CSM Piteşti) – cel mai bun jucător.

Mai multe amănunte puteţi citi în numărul de luni al GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS