15.5 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSportGorjenii au făcut spectacol la Braşov

Gorjenii au făcut spectacol la Braşov

Formaţia olteană Pandurii Târgu Jiu a învins, ieri seară, în deplasare, cu scorul de 5-3 (2-1), echipa FC Braşov, într-un meci contând pentru etapa a 18-a, prima a returului Ligii I. Gorjenii au deschis scorul prin Nicoară, care a profitat de o greşeală a lui Aganovici şi, scăpat singur cu portarul, nu l-a „iertat” pe Bordea (0-1, ’5). Bulversaţi de golul primit, ardelenii au scos din nou mingea din poartă la doar trei minute, Shamsin punctând de la opt metri, după o eroare a lui Serginho (0-2, ’8). Replica braşovenilor a venit în minutul 32, prin Machado, acesta reducând din diferenţă cu o lovitură de cap, de la şase metri, după o centrare a lui Serginho (1-2). Elevii lui Cristi Pustai au apăsat din nou pe acceleraţie şi au refăcut diferenţa prin Eric, care a punctat cu un şut de la zece metri (1-3, ’49). Mijlocaşul brazilian a bifat „dubla” în minutul 56, de data aceasta marcând de la şapte metri şi demonstrând că este cel mai în formă mijlocaş din Liga I (1-4). Gazdele au avut o tresărire şi au fost aproape să producă o mare surpriză, marcând de două ori, prin Surdu (2-4, ’72) şi Buga (3-4, ’78-penalti), dar egalul mult dorit nu a fost doar un vis, pentru că Alex dos Santos a „închis” tabela în minutul 85, plasând mingea de la cinci metri, după o pasă excelentă primită de la Pleaşcă (3-5).

FC Braşov: Bordea – Străuţ, Machado, Santos, Serginho – Vagner (’27, Tătar), Mateiu, Aganovici (’64, Moraru), Surdu – Buga, A. Cristea (’57, Fonseca). Antrenor: Ilie Stan.

Pandurii Târgu Jiu: Stanca – Pleaşcă, Paraskevas, Mamele, Momcilovic – Anton, Elton da Silva – Ciucur, Eric (’61, Paulinho), Nicoară (’68, Alex dos Santos) – Shamsin (’46, Erico Da Silva). Antrenor: Cristi Pustai.

Cartonaşe galbene: Machado, Străuţ.

Au arbitrat: George Rădulescu – Aurel Oniţă, Sebastian Stoianov.

Observatori: Cataros Bratu, Constantin Gheorghe.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS