10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportStroe, cu gândul la Ilie Balaci

Stroe, cu gândul la Ilie Balaci

Preşedintele de onoare al CS Universitatea Craiova, Corneliu Andrei Stroe, a explicat motivele care au dus la decizia lui Pavel Badea de a renunţa la funcţia de manager general şi de a rămâne doar în Consiliul de Administraţie. „Decizia a fost luată cu acordul ambelor părţi. Pavel Badea a avut doar rolul de a organiza acest club în primele şase luni. Şi-a îndeplinit misiunea şi acum trebuie să se întoarcă la celelalte secţii, pe care le-a neglijat în ultimul timp. El, ca şi mine, va rămâne în proiect şi vom sprijini echipa. Vom fi alături de Gheorghiţă Geolgău şi de grupul pe care îl va conduce. Nu a existat în nici un moment vreo nemulţumire a patronatului asupra muncii prestate de Pavel Badea şi nici Badea nu s-a certat cu cineva. Pur şi simplu, nu şi-a prelungit înţelegerea din urmă cu şase luni“, a spus Stroe, pentru GdS.
Acesta a recunoscut că îl aşteaptă cu braţele deschise pe Ilie Balaci. „Ilie Balaci este un simbol şi ar spori imaginea clubului. Îl aşteptăm cu braţele deschise şi sper să se alăture formaţiei noastre. Nu are nici o legătură decizia lui Pavel Badea cu posibila venire a lui Balaci“, a punctat creatorul Craiovei Maxima.
Contactat telefonic de GdS, Ilie Balaci a refuzat să vorbească despre ultimele schimbări de la CS Universitatea Craiova. „Nu pot să spun nimic pentru că nu cunosc detalii din interiorul CS Universitatea. V-am spus şi vă repet: în afară de faptul că sunt prieten cu Mihai (Mihai Rotaru, unul dintre investitorii de la CS Universitatea – n.r.), în rest nu am discutat altceva. Nu am semnat cu CS Universitatea, aşa că lăsaţi-mă în pace!“, a spus Balaci, exasperat de zvonurile apărute în unele publicaţii.
Mai mult, presa centrală a înaintat ideea revenirii lui Victor Piţurcă în Bănie în cazul în care Ilie Balaci ar înceta tratativele cu CS Universitatea, însă oficialii craioveni au infirmat ipoteza.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS