14.4 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii vor să încheie anul cu victorie

Pandurii vor să încheie anul cu victorie

Singura reprezentantă a Olteniei în Liga I, Pandurii Târgu Jiu, va întâlni duminică, de la ora 18.30 (Digi Sport 1), pe teren propriu, pe Universitatea Cluj, într-o partidă contând pentru etapa a 17-a din Liga I. Gorjenii vin după o perioadă „neagră“, cu remize în campionat şi eşecuri în Liga Europa şi Cupa României, în timp ce ardelenii au obţinut trei victorii în ultimele trei partide şi sunt pe „val“. Va fi şi un joc al orgoliilor, atacantul cedat de gorjeni la „şepcile roşii“, Valentin Lemnaru, fiind în mare formă. Jucătorul împrumutat de gorjeni la Universitatea Cluj la începutul sezonului a înscris şase goluri din cele 15 reuşite de „şepcile roşii“ până acum, iar acest lucru îi dă „frisoane“ preşedintelui CA al oltenilor, Marin Condescu: „Avem ghinionul ca atacanţii pe care îi cedăm la alte echipe să joace foarte bine. Asta e viaţa! Dacă nu schimbăm ceva şi vom juca la fel şi cu Universitatea Cluj va fi foarte greu să ne impunem. Nu putem să spunem mereu că suntem obosiţi“.
Reacţia lui Condescu a venit după declaraţia lui Cristi Pustai, care şi-a exprimat nemulţumirea faţă de programul încărcat pe care l-a avut echipa, dar şi de lotul restrâns de jucători. „Trecem printr-un moment greu. Aştia suntem acum. Suntem puţini, obosiţi, dar sper să ne revenim“, a spus Pustai.
Înaintea acestui joc, gorjenii se află pe locul 4, cu 28 de puncte, iar „şepcile roşii“ sunt pe antepenultima poziţie, cu 13 puncte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS